Tarjoukset

Husqvarna 130

Kevyt ja näppärä Husqvarna 130 -moottorisaha on helppo käynnistää ja käsitellä. Se on omiaan polttopuiden teossa ja soveltuu myös pienten puiden kaatoon ja karsintaan. Pieni, mutta tehokas saha antaa taatusti vastinetta rahalle.

 • Sylinteritilavuus 38 см³

 • Teho 1.5 kW

 • Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg

239,00
Lue lisää

445

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

Sylinteritilavuus

45,7 cm³

Teho

2,1 kW

499,00
Lue lisää

445e

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin, ketjun pikakiristys ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu. Saatavana myös TrioBrake™-toiminnolla varustettuna.

Sylinteritilavuus

45,7 cm³

Teho

2,1 kW

529,00
Lue lisää

545

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä.

Sylinteritilavuus

50,1 cm³

Teho

2,7 kW

719,00
Lue lisää

592 XPG

Koe uuden 90-kuutioisen polttomoottorisahan voima! Husqvarna 592 XP G on suunniteltu metsä- ja puunhoitoalan ammattilaisille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä, luotettavaa toimivuutta sekä erinomaista hallittavuutta. Autotune 3.0:n ansiosta sahassa on optimaalinen käynti kaikissa olosuhteissa ja se käynnistyy helposti. Tehokas X-Torg moottori yhdessä X-Cut C85/C83 -teräketjun kanssa takaavat luokkansa parhaan leikkuutehon ja teho-painosuhteen. Lämmitettävät kahvat ja kaasutin tuovat lisämukavuutta ja saha käynnistyy helpommin kylmissä olosuhteissa. Hinta ei sisällä laippaa eikä ketjua. 

Sylinteritilavuus

92,7 cm³

Teho

5,6 kW

1429,00
Lue lisää

535 FBX

Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen yläharvennukseen tehty raivaussaha. Moottori on sijoitettu miellyttäviin valjaisiin käyttäjän selkäpuolelle, ja rakenteen ansiosta kokonaispaino jakautuu tasaisesti. Mukavuuden ja keveyden aikaansaamiseksi leikkuulaite on joustavan kannattimen varassa. Työskentely on helppoa ja tarkkaa. Kääntyvällä leikkuuvarustuksella voidaan leikata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja karsia jopa kolmen metrin korkeudessa kasvavia oksia.

899,00 ( yksi kappale )
Lue lisää

Explorer takki

Hengittävä ja vedenpitävä kuoritakki. Joka suuntaan joustava materiaali on erittäin mukava käytössä. Teipatut saumat, pehmustettu tasku matkapuhelimelle, tuuletusaukot hihojen alapuolella, muotoonommellut hihat ja hihansuissa tarranauhakiinnitys. Miesten malli, väri metsänvihreä. Koot S-XXL.

169,00
Lue lisää

WDC 220

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyken ja helpon tyhjennyksen ansiosta. WDC 220 on kompakti ja käyttäjäystävällinen imuri, jossa on pestävä PET-suodatin, kestävä fleece-pölypussi, käytännöllinen nostokahva ja vankka rakenne.

Tyhjiö, maks.

210 mbar

Säiliön tilavuus

20 l

199,00
Lue lisää

Automower 430X

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

 • Työskentelyalueen kapasiteetti
  3200 m² ±20%
 • Keskimääräinen latausaika
  50 min
 • Melutaso
  58 dB(A)
3290,00
Lue lisää

MSA 220 C-B

Akkukäyttöinen moottorisaha, jossa leikkuuteho jopa 20% parempi kuin MSA 200 sahassa. Akkusahalla on ketjunopeus 24 m/s, nopea kiihtyvyys, teräketjun pikakiristys, kaatosuunnan näyttäjä, tehokas 3/8" Picco Super teräketju. Tehokas akkusaha, jota voidaan käyttää monipuolisesti mm. puiden kaatoon, polttopuiden tekoon, rakennuskäyttöön sekä kunta-alan ammattilaisten ja puutarhureiden käyttöön. Ilman akkua ja laturia.

Terälevy cm 35

Paino kg  3,6

Akun kesto AP 300 S akulla min  jopa 37
429,00
Lue lisää

MS180

Kompakti ja pippurinen saha polttopuiden sahaukseen ja kotipihan yleistöihin. Teräketjun sivukiristys nopeaan ja turvalliseen ketjun kiristämiseen. 35 cm terälevy, taloudellinen 2-MIX-Moottori.

Tilavuus cm³ 31,8
Teho kW/hv 1,4/1,9
Paino kg  4,1
 
289,00
Lue lisää

MS 211

Polttopuiden sahaukseen ja puiden kaatamiseen. Teräketjun sivukiristys, taloudellinen 2-MIX moottori, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä. Erinomainen kaikissa olosuhteissa.

Tilavuus cm³ 35,2
Teho kW/hv 1,7/2,3
Paino kg  4,3
 
379,00
Lue lisää

Stihl MS 231

Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

Teho kW/hv 2/2,7
Tilavuus cm³ 42,6
Paino kg  4,8
449,00
Lue lisää

MS 251

Hyvä valinta harvennustöihin metsässä. Teräketjun sivukiristys, vankka ja kestävä 3/8" terävarustus, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen 2-MIX moottori.

Tilavuus cm³ 45,6
Teho kW/hv 2,2/3,0
Paino kg  4,8
 
529,00
Lue lisää

MS201

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu STIHL moottorisaha, ihanteellinen karsinnassa. Vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella, jonka avulla optimaalinen moottorinteho on jatkuvasti käytössä, helppo käynnistää yhdistelmäkatkaisimen ansiosta, taloudellinen 2-MIX-Moottori, purusuojan kiinteä mutteri, 3/8" PM teräketju erittäin korkealla leikkuuteholla.

Teho kW/hv 1,8/2,4
Tilavuus cm³ 35,2
Paino kg  4,0
729,00
Lue lisää

MS 241 C-M

Erinomainen harvennettaessa tiheää metsää, uusi versio suuremmalla teholla ja vähemmällä painolla. Vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, HD2-suodatin pitkällä huoltovälillä, helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen, purusuojan kiinteä mutteri, taloudellinen 2-MIX-moottori, 3/8" teräketju erinomaisella leikkuuteholla.

Teho kW/hv 2,3/3,1
Tilavuus cm³ 42,6
Paino kg  4,5
599,00
Lue lisää

MS 261 C-M VW

Erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön. Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, taaten optimaalisen moottorintehon jatkuvasti, helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen, sähkölämmitteiset kahvat ja -kaasutin, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, HD2-suodatin, purusuojan kiinteä mutteri. Light 04 -laippa sekä uusi .325" RS Pro-teräketju takaavat suuremman sahaustehon.

Tilavuus cm³ 50,2

Teho kW/hv 3/4,1

Paino kg  5,1
839,00
Lue lisää

MS 500 i-W

Ensimmäinen moottorisaha, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus. Markkinoiden paras painon ja tehon suhde. Sopii ihanteellisesti järeiden puiden kaatamiseen ja karsimiseen kevyen rakenteen ja erinomaisen kiihtyvyyden ansiosta. Optimoitu kuorituki, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatusteholla, kiinteät mutterit ketjupyörän kannessa ja ilman työkaluja avattava suodattimen kansi, säädettävä ja erittäin tehokas öljypumppu, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit tekevät polttoaineen täytöstä helppoa ja turvallista. Lisäksi mukava lämmitetty kahva.

Tilavuus cm³ 79,2
Teho kW/hv 5/6,8
Paino kg  6,3
 
1549,00
Lue lisää

MS 661 C-M W

Legendaarinen STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES kilpailusaha. Kovaan työntekoon kaikessa metsätyössä. M-Tronic takaa jatkuvan optimaalisen mottorintehon, sähkölämmitteiset kahvat, helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä ja HD2-suodattimella, taloudellinen 2-MIX-moottori. Hinta ei sisällä laippaa eikä ketjua.

Tilavuus cm³ 91,1

Teho kW/hv 5,4/7,3

Paino kg  7,6

1299,00
Lue lisää

FS 131

Erityisen suuritehoinen ja kevyt raivaussaha sitkeän nurmikon leikkaamiseen. Helppo käynnistää, kaksoiskahva, ohjauskahva pysäytyspainikkeella, 4-MIX® moottori suurennetulla säiliöllä pidempiä käyntiaikoja varten, kiinteä käyttöakseli, kaksoivaljaat. Vakiona kolmella terällä.

Teho kW/hv 1,4/1,9
Tilavuus cm³ 36,3
Paino kg  5,8
649,00
Lue lisää

FS 410 C-EMK

Tehokas, helppokäyttöinen ja ergonominen 2,0 kW pitkäikäinen raivaussaha. Korkea käyttömukavuus ErgoStartin ja M-Tronic elektronisen moottorinohjauksen ansiosta. Varustettu lyhyellä akselilla ja 25° kulmavaihteella erityisesti metsätöihin. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat ja HP -sahaterän. Lisävarusteena saatavana ruohosetti.

Tilavuus cm³ 41,6
Teho kW/hv 2,0/2,7
Paino kg  8,5
 
869,00
Lue lisää

HSA 56

Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Varustettu molemmin puolin teroitetulla terällä. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät paikoillaan ja ne on helppo leikata. Sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin.

259,00
Lue lisää

RE130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla pihan, talon ympäryksen, auton, terassin ja seinien pesua varten. Mukana alumiinipumppupää, harjaton induktiomoottori, annosteltava pesuainesäiliö, roottorisuutin, viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä pikaliitin pistoolilla ja laitteella, pysäköintiasento painepesurin sulkemiseksi tauon aikana, vahva ja kestävä 9 m teräspunosvahvistettu korkeapaineletku, letkukela, vahvistettu kuljetinkahva alumiinista, erittäin pitkä ruiskuputki pehmeällä kahvalla, teleskooppinen alumiinikahva, sivusäilytyslokero suuttimelle ja virtajohdon säilytykselle.

425,00
Lue lisää

GHE 140 L

Hakkuri GHE 140 L hakettaa jopa 40 mm paksut oksat voimalla suoraan integroituun 60 l hakelaatikkoon. Ainutlaatuisen taittomekanismin ansiosta hakkuri taittuu kasaan hakelaatikkoon säilytyksen ajaksi.

Oksan paksuus Ø mm jopa 40
Paino kg 24
399,00
Lue lisää

RM 2 R

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

329,00
Lue lisää

RMA235

Kevyt ja ketterä akkukäyttöinen ruohonleikkuri pienille nurmikoille. Keskitetty leikkuukorkeudensäätö, automaattinen kierrosluvunsäätö ja virtausoptimoitu leikkuuterä mahdollistavat pidemmän leikkuuajan. 2-tasoinen korkeussäädettävä työntöaisa, joka taittuu kokoon kuljetusta ja säilytystä varten. Kokoontaitettava 30 litran ruohonkeruusäiliö täyttöilmaisimella, leikkuuleveys 33 cm, paino 14 kg (ilman akkua). Sisältää AK 20 akun ja AL 101 laturin.

319,00
Lue lisää

RMI 522 C

Täysin automaattinen ja kompakti robottiruohonleikkuri keskikokoisille nurmialueille enintään 2100 m². Leikkaa, silppuaa ja levittää leikkuujätteen yhdellä kertaa ja varmistaa erinomaisen leikkuutuloksen. Yksinkertainen ja helppo käyttömahdollisuus iMOW®-sovelluksella. Akun kapasiteetti 104 Wh, leikkuuleveys 20 cm, paino 10,0 kg Vakiovarusteet: Latausasema, 4 kiinnitystappia, iMOW® etäisyysviivain.

1750,00 ( rajoitettu määrä )
Lue lisää

M18 FPP6L2-502B

M18 FPD2 - M18 FUEL™ iskuporakone

M18 FIW2F12 - M18 FUEL™ ½" kompakti iskevä mutterinväännin kitkarenkaalla

M18 CCS55 - M18 FUEL™ 55 mm pyörösaha puulle ja muoville

M18 FSZ - M18 FUEL™ SAWZALL™ puukkosaha

M18 FSAG125X - M18 FUEL™ 125 mm kulmahiomakone liukukytkimellä

M18 TLED - M18™ LED-valaisin 

2 x 5,0 Ah akkua

Laturi

1099,00
Lue lisää

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MONITOIMIKONE

M12FDD PORAKONE

M12FID RUUVIVÄÄNNIN

2 X 4,0 AH AKUT

1 X 2,0 AH AKKU

LATURI

SALKKU

499,00
Lue lisää

Dewalt DCD791P2

 • 15 momentinsäätöasetusta erilaisten materiaalien jatkuvaan ruuvinvääntöön
 • Li-Ion -liukuakku lataustilanilmaisimella on kätevä asettaa paikalleen ja ottaa pois
 • Parannettu ergonomia ja kumipäällysteinen ote lisäävät käyttömukavuutta
 • Kaksinopeuksinen täysmetallivaihteisto lisää käyttöaikaa ja pidentää käyttöikää
 • Erittäin tehokas hiiliharjaton moottoriteknologia
299,00
Lue lisää

Hikoki KC18DBSL

2 kpl 18V tehokkaita pora/ruuvinvääntimiä (toinen iskulla)!
Koneissa on tehokas hiiliharjaton moottori (antaa 30% pidemmän käyttöajan kunkin latauksen välillä)

DS18DBSL porakoneessa vääntö max 70 Nm, porausteho max 50 mm puuhun ja 13 mm metalliin. Paino akun kanssa 1,9 kg.

WH18 DBSL iskevässä ruuvivääntimessä vääntö max 172 Nm, soveltuu M5- M16 pultteille. Paino akun kanssa 1,6 kg.
 

299,00
Lue lisää

Bahco 38

Bahcon suosittu naulanvedin jonka valmistus tehdas on päättänyt lopettaa, ostettiin viimeiset varastosta ja nyt viimeinen mahdollisuus hankkia tätä laadukasta naulanrepijää.

99,00
Lue lisää

Bahco S910

 • 12 kpl 1/4" kuusiohylsyjä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
 • 10 kpl 1/4" kuusiohylsyjä 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
 • 13-osainen 1/2" kaksoiskuusiohylsysarja 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 ja 32 mm
 • Kaksi 1/4" jatkovartta 50 mm/2" ja 100 mm/4"
 • Yksi 1/4" T-liukuväännin
 • Yksi 1/4" yleisnivel
 • Yksi 1/4" kärkipidike
 • Yksi 1/4" muuntokappale
 • Yksi 1/4/" spinneri kaksikomponenttikahvalla
 • Yksi 1/4" magneettinen muutokappale
 • Viisi 1/4" PH-ruuvikärkeä, PH0, PH1, PH2, PH3 ja PH4
 • Kolme 1/4" ura-ruuvikärkeä: 4, 5.5 ja 7 mm
 • Kolme 1/4" Pozidriv-kärkeä: PZ1, PZ2 ja PZ3
 • Kuusi 1/4" kuusiohylsyä 3, 4, 5, 6, 8 ja 10 mm
 • Kahdeksan 1/4" TORX®-kärkeä, T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 ja T40
 • Kolme 5/16" TORX®-ruuvikärkeä: T45, T50 ja T55
 • Kaksi 1/2" jatkovartta 5" ja 10"
 • Yksi 1/2" yleisnivel
 • Yksi 1/2" sytytystulppahylsy 21 mm (13/16")
 • Yksi 1/2" x 5/16" kärkipidike
 • Yksi 1/2" T-sovitin
 • Kolme L-avainta kuusiokolo: 1.5, 2 ja 2.5 mm
 • Yksi 1/4" räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
 • Yksi 1/2" räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
 • Neljä nivelhylsyavainta 8-9, 10-11, 12-13 ja 14-15 mm
 • Kuusi yhdistelmäavainta: 8, 10, 12, 13, 14 ja 17 mm kätevässä telineessä
119,00
Lue lisää

EU22i

Max teho 2200 W, paino 21 kg, 12 voltin ulosotto akkujen lataamista varten

1750,00
Lue lisää

EU32i

Hondan uusin aggregaatti invertteritekniikalla, erittäin hiljainen, Max 3200 W, paino 26,5 kg

3150,00
Lue lisää