Erbjudanden

R 112 iC

Husqvarna Rider 112iC är en effektiv och ovanligt tyst batteridriven åkgräsklippare som är utvecklad för mindre och medelstora trädgårdar. Med modern litiumjonbatteriteknik och effektiv elektrisk drivlina ger den upp till 90 minuters drifttid, beroende på gräsmattans skick. Inga direkta avgaser, lågt ljud och minimalt underhåll gör den till det perfekta valet för villaträdgårdar – du får samma bekvämlighet och prestanda som med Husqvarna Rider men behöver inte störa grannarna.

4990,00
Läs mer

Automower 430X

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

 • Arbetskapacitet
  3200 m² ±20%
 • Typisk laddningstid
  50 min
 • Högsta ljudnivå
  58 dB(A)
3290,00
Läs mer

Automower 550

Robotgräsklippare utformad för professionell användning i en maskinpark. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services™ via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer säkerställer jämn täckning av komplexa gräsmattor, samtidigt som den automatiskt anpassar klippfrekvensen till gräsmattans tillväxt. Klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

4390,00
Läs mer

535 AWD

Avancerad och högeffektiv robotgräsklippare med fyrhjulsdrift utvecklad för professionell användning. Hanterar gräsmattor på upp till 3500 m², navigerar enkelt förbi hinder, klarar tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Enkel hantering för kommersiell användning. Objektdetektering genom ultraljudsteknik, styrning på distans och övervakning.

4790,00
Läs mer

LB 442i

Husqvarna LB 442i är en robust, sladdlös batteridriven gräsklippare med ett 42 cm klippaggregat med mulching för semi-professionell användning. Designad för användare som behöver en pålitlig och tyst gräsklippare med låga driftkostnader och enkelt underhåll. Robust klippdäck av aluminium med kvalitetskomponenter gör LB 442i till en riktigt robust och pålitlig partner under lång tid. Extremt lätt att starta och använda tack vare dess intuitiva knappsats och låga vikt. Funktioner som savE™ / PowerBoost och aktiv kylning gör det möjligt att klippa ojämnt och högt gräs. Utökad driftstid aktiverad med dubbla batterifack för integrerade BLi-batterier.

499,00
Läs mer

LB 251S

LB 251S är en kraftfull och lättanväng gräsklippare med Bioclip® (mulch), sidoutkast och drivning. 51 cm klippkåpa i stål och lättanvända reglage gör maskinen redo för tuff användning med gott resultat. Central höjdjustering och ihopfällbart styre är andra fördelar som bidrar till smidighet vid användning. Optimerad Bioclip®kniv och klippkåpa lämnar mindre bitar klippt gräs efter sig som snabbare bryts ner och minskar behovet av gödning.

449,00
Läs mer

LC 247S

Kraftig självdragande bensindriven gräsklippare, välj mellan samlande eller bakutkast. LC 247S är lättanvänd tack vare sin lätta ram i komposit och en kraftig Husqvarna motor med automat-choke. Lätttanvänd centrerad klipphöjdsjustering och enkelt hopfällbar skalm.

549,00
Läs mer

LC 347VE

LC 347VE är en mycket avancerad självgående klippare av hög kvalitet med kompositchassi och kraftfull motor. Den unika elektriska startfunktionen gör att gräsklipparen startar genom att man bara drar i bygeln och stoppar motorn genom att släppa taget. Bekväma, fällbara handtag minskar ansträngningen för en enklare klippning varje gång. Variabel hastighet och lätt justerbar klipphöjd ger fantastiska klippresultat, medan förstklassig uppsamling av gräsklipp ger en perfekt gräsmatta.

719,00
Läs mer

LC 353VE

Husqvarna LC 353VE är en kraftfull och hållbar klippare av hög kvalitet för förstklassigt resultat från både klippning och uppsamling. Den unika EasyStart-funktionen gör att gräsklipparen startar genom att bara dra i bygeln och stoppar motorn genom att släppa taget. Bekväma, fällbara handtag, lättåtkomliga byglar, variabel hastighet och enkel justering av klipphöjden minskar ansträngningen vid varje klippning. Förstklassig uppsamling av gräsklipp ger en perfekt gräsmatta varje gång medan det fällbara handtaget och lyfthandtaget fram gör den enkel att transportera och förvara.

879,00
Läs mer

580 BTS

Husqvarna 580BTS är den mest kraftfulla ryggburna blåsaren för yrkesbruk och är utformad för krävande arbetsuppgifter. En effektiv fläktdesign ger ett stort luftflöde och hög lufthastighet. Ergonomisk sele med vadderade axelremmar och avlastande midjebälte.

799,00
Läs mer

120 iB

Husqvarna 120iB är en lätt batteridriven blåsare som är enkel att använda, för små och medelstora trädgårdar. Bekväm, enkel att starta, snabb acceleration, låg vikt och tre lägen för flexibel användning. Tack vare den kompakta designen, det mjuka greppet, den låga vikten och den perfekta balansen kan du arbeta effektivt samtidigt som du inte belastar kroppen lika mycket.

279,00
Läs mer

PW 360

En verkligt högpresterande maskin med robust och ändamålsenlig design ger utmärkta resultat vid krävande rengöring av till exempel bilar och stenmurar. En stålförstärkt högtrycksslang ingår. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Två munstycken och en skumspruta ingår.

419,00
Läs mer

110 iL

Husqvarna 110iL är den perfekta batterigrästrimmern för mindre trädgårdar. Den har låg ljudnivå, låga vibrationer och inga direkta utsläpp. Designad för att vara extremt enkel och rolig att använda. Den levererar suveränt arbetsresultat, även för den oerfarna användaren, tack vare funktioner som automatiskt trimmerhuvud, vikbart plantskydd och kantningsfunktion med stödhjul. Delbart riggrör gör den mycket enkel att transportera och förvara.

239,00
Läs mer

122 C

Husqvarna 122C är en tyst och lätt trimmer för hemmabruk med lättanvända funktioner som Smart Start®.

199,00
Läs mer

129 C

Med Husqvarna Trimmer 129C, är kraften som proffsen kräver tillgänglig också för konsumenterna. 129C har en kraftfull 27cc motor och professionell kvalitet - i kombination med fokus på användarvänlighet. Det är lätt att starta tack vare Smart Start ®, tydliga kontroller och automatiskt återgående stoppknapp - en funktion som automatiskt ställer om till läge ON för problemfri start. 129C levereras med ett böjt skaft för enkel trimning.

259,00
Läs mer

540i XP

Husqvarna 540i XP® är en kraftfull och effektiv batteridriven motorsåg som motsvarar en professionell bensinsåg på 40 cc vid användning tillsammans med batteriet BLi300. Den är perfekt för borttagning av små och medelstora träd där du behöver mjuka och effektiva snitt. Utvecklad för professionellt inriktade användare som vill ha en lätt och högpresterande motorsåg. Ger alla fördelar med batterikraft utan att kompromissa med skärprestandan. Den integrerade anslutningen gör det enkelt att hålla reda på användningsstatistik, servicehistorik och senast kända plats i Husqvarna Fleet Services™-appen.

729,00
Läs mer

T540 XP

Husqvarna T540 XP® är utvecklad för det exklusiva översta segmentet av sågar med topphandtag med inriktning mot professionella kunder som arborister, trägårdsanläggare, trädgårdsskötare och fastighetsskötare som behöver utmärkta prestanda i kombination med bästa möjliga ergonomi.

699,00
Läs mer

445

Den andra generationen av en stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

Cylindervolym, cm³

45,7 cm³

Effekt

2,1 kW

569,00 TRE X-CUT kedar på köpet
Läs mer

445e

Stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Enklare användning med verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

Cylindervolym, cm³

45,7 cm³

Effekt

2,1 kW

599,00 TRE X-CUT kedjor på köpet
Läs mer

545

Denna såg är kraftfull, uthållig och enkel att manövrera vilket gör den perfekt för fällning, kvistning och kapning av små och medlestora träd. Den slimmade sågkroppen innehåller en mängd innovativa egenskaper som säkerställer effektiv, pålitlig och bekvämt hantering.

Cylindervolym, cm³

50,1 cm³

Effekt

2,7 kW

799,00 TRE X-CUT kedar på köpet
Läs mer

592 XPG

Upptäck kraften i Husqvarnas nya 592 XP® G utvecklad för arborister och för tungt professionellt skogsarbete. AutoTune™ 3.0 garanterar att sågen startar och arbetar optimalt i alla förhållanden. Den kraftfulla X-Torq®-motorn i kombination med X-Cut®-kedjan ger 592 XP®G marknadsledande skärkapacitet och bästa vikt-/effektförhållande i 90cc-segmentet. Handtags- och förgasarvärmen tillser både komfort och motorsågens startbarhet i kalla och fuktiga miljöer. Sågen kan utrustas med skärutrustning i längder från 20” till 36”. Priset innehåller inte svärd eller ked.

Cylindervolym, cm³

92,7 cm³

Effekt

5,6 kW

1429,00
Läs mer

535 FBX

Kedjeröjsågen har en flexibel upphängning av skärutrustningen, vilket gör det möjligt att såga både vertikalt och horisontellt med hög precision. Upphängningen möjliggör röjning i den stubbhöjd som passar dig, lågt eller högre upp. Kedjeröjsågen genomsyras av ergonomiska lösningar som gör röjningsarbetet effektivare och mindre ansträngande.

899,00 ( ett exemplar )
Läs mer

WDC 220

Vår Wet & Dry-dammsugare är byggd för att erbjuda den prestanda och hållbarhet du behöver för att ta itu med de flesta typer av smuts, damm, spill och skräp. Stark och pålitlig turbin, intuitiva kontroller, smart förvaring och enkel bortskaffning gör maskinen väl förberedd för tuff daglig rengöring. WDC 220 är en kompakt och användarvänlig dammsugare med tvättbart PET-filter, ett smart lyfthandtag på behållaren och en robust design.

Max. vakuum

210 mbar

Behållare volym

20 l

199,00
Läs mer

BGA 45

Praktisk batteridriven lövblås för att blåsa rent mindre ytor i trädgården. Utrustad med ett runt munstycke och ett effektivt integrerat 18 V Lithium-Ion batteri med laddningsindikator. Laddare medföljer som standard.

119,00
Läs mer

BG 56

Handburen lövblås som effektivt blåser bort löv, smuts och gräsklipp. Utrustad med runt munstycke, 2-MIX motor för låg bränsleförbrukning och låga utsläpp samt stoppknapp.

319,00
Läs mer

BR 450

Effektiv ryggburen lövblås, den första med elstart (F) och STIHL Easy2Start. Tack vare elstarten, startas maskinen med ett enkelt knapptryck utan att behöva ta av den från ryggen, vilket ger ryggblåsen en unik komfort. Längdjusterbart blåsrör och verktygslös inställning av handtaget. Perfekt för att både bekvämt och effektivt ta bort gräs- och häckklipp, löv eller annan smuts från stora ytor. Gummerat 2-komponents handtag, STIHL antivibrationssystem, breda axelremmar, 2-MIX motor, enkel start, steglös inställbar gas med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag

699,00
Läs mer

RM2R

Medelstora gräsmattor bioklipps snabbt och effektivt med STIHL RM 2 R bensindrivna bioklippare. OHV-motorn imponerar med en genomgående stabil och hög effekt och gräsklipparen har en klippbredd på 46 cm. För en naturlig och hållbar gräsmatta finklipps gräset och klippet återförs sedan till gräsmattan under klippningen som näringsrik gödning. Och för att gräsklipparen också ska vara bekväm att rengöra och ställa undan kan styret på RM 2 R enkelt fällas ner med Quick-Fix snabblås.

299,00
Läs mer

RM 2 RT

STIHL gräsklippare RM 2 RT har en klippbredd på 46 cm och är både effektiv kombinerat med hög komfort. En perfekt bensinklippare för upp till medelstora gräsytor. Med bioklipptekniken finklipper den grässtråna som sedan ramlar tillbaka ner i gräsmattan och blir till naturlig gödning och fukt. Klipphöjden ställs in axelvis och Super-Soft greppet och den 1-växlade driften gör arbetet extra bekvämt. Med Quick-Fix snabblåsen fälls handtaget enkelt för rengöring, transport och förvaring. Den kraftiga stålplåtskåpan ger dig en gräsklippare som håller under många långa år.

Cylindervolym cm³ 149
Klippbredd cm 46
Vikt kg 30
399,00
Läs mer

RMI 522 C

Robotgräsklippare för gräsytor upp till 2.100 m² med app-styrning så att du kan programmera och styra robotklipparen antingen direkt från maskinen eller i appen. RMI 522 C har dessutom en rad smarta funktioner som Direct Drive Home, där den tar snabbaste vägen hem och zonhantering. Gräsklipparen arbetar med en solid kniv och bioklipper effektivt din gräsmatta, så att fukt och näring återförs till gräset. Den klarar lutningar på upp till 40%.

1500,00 ( begränsat antal )
Läs mer

HSA 45

Mycket lätt häcksax med batteridrift via ett inbyggt batteri och bra klippeffekt för att trimma häckar, buskar m.m. på den egna tomten. Kniven är enkelslipad och har ett tandavstånd på 24 mm samt ett inbyggt skärskydd. Det inbyggda batteriet har en indikator för laddningsstatus så att du alltid ser hur mycket du har kvar.

119,00
Läs mer

HSA 56

Lätt batterihäcksax med mycket bra skäreffekt för klippning av häckar och buskar i trädgården. Enkel att använda. Så tyst, att det inte ens krävs några hörselskydd. Utrustad med kniv som klipper i båda riktningarna. Innovativ knivgeometri med droppformade grenhållare som håller grenarna på plats för knivskären. Levereras som standard med batteri AK 10 och laddare AL 101.

239,00
Läs mer

RE130 PLUS

Mycket effektstark högtryckstvätt med ett plus för komforten. Pumphuvud i aluminium, borstlös induktionsmotor, integrerad vagn, rengöringsset med doseringssystem, rotomunstycke, flatstrålemunstycke med ställbart tryck, svirvel- och snabbkoppling både på pistolen och maskinen, munstyckshållare, robust stålkordsarmerad högtrycksslang på 9 m med lång livslängd, praktisk slangvinda, förstärkt transporthandtag i aluminium, extra lång sprutanordning med softgripp handtag för bekvämt arbete, teleskophandtag i aluminium samt praktisk förvaring på sidan för munstycken och elkabel.

425,00
Läs mer

FSA 60R

Effektiv batteridriven trimmer i modern design. Starkast i AK-Systemet sköter trimmern effektivt både gräskanter och gräsmatta. Klippdiameter 350 mm. Ergonomiskt och bekvämt loophandtag samt ett kraftigt riggrör/skaft i aluminium. En avståndsbygel ingår som standard och skyddar vid klippning runt hinder som träd och buskar. Levereras komplett med batteri AK 20 och laddare AL 101. Utrustad med trimmerhuvud AutoCut C 6-2 som standard.

289,00
Läs mer

FS 38

Den minsta bensindrivna trimmern i Stihls sortiment som tar vid där gräsklipparen går bet. Snabbt och effektivt klipper den gräs och ogräs runt rabatter, buskar, längs kanter, staket och andra hinder på den egna villa- och fritidstomten.

189,00
Läs mer

FS 50 C-EL

Lätt trimmer med en otroligt enkel start - i tre snabba steg. Med det unika startsystemet Easy2Start (E) är det ännu enklare. Ett ergonomiskt plus är det extra långa riggröret för ännu bättre balans och komfort. Perfekt till att klippa hela gräsytor eller till finputsningen runt gräsmattan, längs rabatter, kanter, runt buskar och träd etc

239,00
Läs mer

FS 131

Mycket stark trimmer för ytarbeten och segt gräs. Mycket lättstartad med 4-MIX motor och ett förenklad startprocess. Komplett utrustad med tvåhandsstyre, handtag med integrerad stoppknapp, 4-MIX motor med större tank för längre arbetspass, homogen drivaxel och en bärsele med dubbla axelremmar. Levereras både med trimmerhuvud, slyklinga och sågklinga.

Cylindervolym cm³ 36,3
Effekt kW/hk 1,4/1,9
Vikt kg 5,8
649,00
Läs mer

FS 410 C-EMK

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Komplett utrustad med X-TREEm röjsele och den högeffektiva HP sågklingan. Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. En maskin med optimerad lutning på vinkelväxeln (25°) för fällning.

Cylindervolym cm³ 41,6
Effekt kW/hk 2,0/2,7
Vikt kg 8,5
869,00
Läs mer

Stihl MS 231

Kompakt 2,0 kW motorsåg mycket bra till vedsågning. Utrustad med kedjespänning från sidan för enkel och säker spänning av kedjan, långtidsluftfiltersystem för långa rengöringsintervaller, verktygslösa tanklock för enkel och säker påfyllning av bensin och sågkedjeolja samt ekonomisk och modern 2-MIX motor med låga utsläpp.

Cylindervolym cm³ 42,6
Effekt kW/hk 2/2,7
Vikt kg 4,8
449,00
Läs mer

MS 241 C-M

Utmärkt för gallring och avverkning i klena bestånd tack vare hög motoreffekt och låg vikt. Utrustad med STIHL M-Tronic som standard. Otroligt lättstartad i alla lägen med modern motorteknologi som ger både lägre bränsleförbrukning och utsläpp. Tillsammans med många innovativa detaljer som förenklar underhåll, service och ger god ergonomi får du som användare optimalt nyttjande och ekonomi.

Cylindervolym cm³ 42,6
Effekt kW/hk 2,3/3,1
Vikt kg 4,5
599,00
Läs mer

MS 661 C-M W

Högeffektsåg med handtagsvärme (W). Med STIHL M-Tronic under skalet har motorn optimerats för rappare acceleration och mer kraft. Dessutom regleras bränsleförbrukningen helelektroniskt och anpassas automatiskt till varje situation. Alltid optimal effekt och lägsta bränsleförbrukning. Byggd för extrema belastningar. Otroligt välbalanserad, bra vikt-/effektförhållande och låga vibrationer. Enkelt underhåll med HD2 luftfilter med radialtätning. Det bästa valet vid avverkning i grova bestånd. Priset innehåller inte svärd eller ked.

Cylindervolym cm³ 91,1

Effekt kW/hk 5,4/7,3

Vikt kg 7,6
1299,00
Läs mer

GHE 140 L

Med STIHL elektriska valskvarn GHE 140 L kan du utan problem också arbeta i ljudkänsliga områden. En robust, effektstark ekmotor med lugn gång. Kompostkvarnens knivvals arbetar på låga varv och maler ner upp till medelgrova grenar och kvistar till mycket bra täckmaterial. En bred klöverbladsformad öppning gör inmatning enkel, till och med av starkt förgrenat material på upp till 40 mm i diameter. Materialet ramlar rakt ner i den integrerade kompostbehållaren. Behållaren som rymmer 60 liter är enkel att bära och tömma med stora transporthandtag. Med STIHL GHE 140 L reducerar du snabbt volymen på t.ex. ditt häckklipp så att du har gott om plats igen i trädgården. Kompostkvarnen är utrustad med en fällmekanism och kan fällas helt ner i behållaren när arbetet är klart.

Grengrovlek max. mm upp till 40
Vikt kg 24
399,00
Läs mer

Milwaukee M18 F2LM53-0

Klippbredd 53 cm

Plåtkåpa

Uppsamling, Bio-Clip eller sidoutkast

Justerbar hastighet

Klipphöjd 2,5 - 10 cm

Kapacitet upp till 2000 kvadrat med 2 st 12,0 Ah batterier

Batterier och laddare medföljer ej

899,00
Läs mer

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MULTIMASKIN

M12FDD BORRMASKIN

M12FID SKRUVDRAGARE

2 X 4,0 AH BATTERI

1 X 2,0 AH BATTERI

LADDARE

FÖRVARINGSLÅDA

499,00
Läs mer

Dewalt DCD791P2

 • 18V XR Li-ion borr-/skruvdragare med 2 x 5,0Ah XR Li-Ion batterier
 • Kolborstfri motorteknologi för stor effektivitet
 • Kompakt design med låg vikt för användning i trånga utrymmen
 • 2-växlad växellåda i metall för längre gångtid och livslängd
 • 15 positioners momentkontroll för optimal precision vid skruvdragning
299,00
Läs mer

Hikoki KC18DBSL

Smart verktygspaket med 2 st kompakta och kraftfulla 18V batteriverktyg.
Båda verktygen har en kraftfull kolborstfri motor som ger mer effekt, lång livslängd och längre drifttid mellan varje laddning.
Borrskruvdragare DS18DBSL(S) är oerhört stark och snabb. Max vridmoment 70 Nm, kapacitet i trä/stål 50/13 mm samt vikt inkl. batteri 1,9 kg.
Slagskruvdragare WH18DBSL har max vridmoment 172 Nm, kapacitet för skruv 4-8 mm, kapacitet bult M5-M16 och vikt inkl. batteri 1,6 kg.
Verktygen har Slide batterifäste, där både 18V och MULTI VOLT-batterier kan användas. (HiKOKI:s MULTI VOLT-batterier växlar automatiskt mellan 36 och 18V beroende på verktyget som används.)

299,00
Läs mer

Bahco 38

Bahco spikutdragare, fabriken har slutat med den här modellen och vi köpte de sista som fanns i lager, så sista chansen att köpa Bahcos kvalitativa spikutdragare.

99,00
Läs mer

Bahco S910

 • 12 st. 1/4" sexkantshylsor: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
 • 10 st. 1/4" långa sexkantshylsor: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
 • 13 st. 1/2" sexkantshylsor: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 och 32 mm
 • Två 1/4" förlängare: 50 mm (2") och 100 mm (4")
 • Ett 1/4" T-stångshandtag
 • En 1/4" universalknut
 • En 1/4" bitshållare
 • En 1/4" bitsadapter
 • Ett 1/4" vridhandtag med tvåkomponentshandtag
 • En 1/4" magnetisk adapter
 • 5 st. 1/4" bits för Phillips®-skruv: PH0, PH1, PH2, PH3 och PH4
 • 3 st. 1/4" bits för spårskruv: 4, 5,5 och 7 mm
 • 3 st. 1/4" bits för Pozidriv-skruv: PZ1, PZ2 och PZ3
 • 6 st. 1/4" bits för insexskruv: 3, 4, 5, 6, 8 och 10 mm
 • 8 st. 1/4" bits för Torx®-skruv: T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 och T40
 • 3 st. 5/16" bits för Torx®-skruv: T45, T50 och T55
 • Två 1/2" förlängare: 5" och 10"
 • En 1/2" universalknut
 • En 1/2" sexkantshylsa för tändstift: 21 mm (13/16")
 • En 1/2" x 5/16" bitshållare
 • En 1/2" T-adapter
 • Tre insexnycklar: 1,5, 2 och 2,5 mm
 • Ett 1/4" spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
 • Ett 1/2" spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
 • Fyra ledhylsnycklar: 8–9, 10–11, 12–13 och 14–15 mm
 • 6 st. U-ringnycklar: 8, 10, 12, 13, 14 och 17 mm i en praktisk löstagbar verktygshållare
119,00
Läs mer

EU22i

Max effekt 2200 W, vikt 21 kg, 12 volts uttag för laddning av batteri

1750,00
Läs mer