Erbjudanden

Husqvarna 130

Om du letar efter en motorsåg att använda runt ditt hem och i trädgården för åren som kommer är det värt att investera i en motorsåg som klarar av utmaningen. Husqvarna 130 är lätt att starta, lätt att hantera -och den är det perfekta redskapet för tillverkning utav brasved eller för fällning utav gårdsträd.

 • Cylindervolym, cm³ 38 см³

 • Effekt 1.5 kW

 • Vikt (exklusive skärutrustning) 4.7 kg

239,00
Läs mer

445

Den andra generationen av en stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

Cylindervolym, cm³

45,7 cm³

Effekt

2,1 kW

499,00
Läs mer

445e

Stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Enklare användning med verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

Cylindervolym, cm³

45,7 cm³

Effekt

2,1 kW

529,00
Läs mer

545

Denna såg är kraftfull, uthållig och enkel att manövrera vilket gör den perfekt för fällning, kvistning och kapning av små och medlestora träd. Den slimmade sågkroppen innehåller en mängd innovativa egenskaper som säkerställer effektiv, pålitlig och bekvämt hantering.

Cylindervolym, cm³

50,1 cm³

Effekt

2,7 kW

719,00
Läs mer

592 XPG

Upptäck kraften i Husqvarnas nya 592 XP® G utvecklad för arborister och för tungt professionellt skogsarbete. AutoTune™ 3.0 garanterar att sågen startar och arbetar optimalt i alla förhållanden. Den kraftfulla X-Torq®-motorn i kombination med X-Cut®-kedjan ger 592 XP®G marknadsledande skärkapacitet och bästa vikt-/effektförhållande i 90cc-segmentet. Handtags- och förgasarvärmen tillser både komfort och motorsågens startbarhet i kalla och fuktiga miljöer. Sågen kan utrustas med skärutrustning i längder från 20” till 36”. Priset innehåller inte svärd eller ked.

Cylindervolym, cm³

92,7 cm³

Effekt

5,6 kW

1429,00
Läs mer

535 FBX

Kedjeröjsågen har en flexibel upphängning av skärutrustningen, vilket gör det möjligt att såga både vertikalt och horisontellt med hög precision. Upphängningen möjliggör röjning i den stubbhöjd som passar dig, lågt eller högre upp. Kedjeröjsågen genomsyras av ergonomiska lösningar som gör röjningsarbetet effektivare och mindre ansträngande.

899,00 ( ett exemplar )
Läs mer

Explorer rock

En andningsbar och vattenavvisande skaljacka med vattenpelare på 10 000 mm med flexibelt 4-vägs stretchmaterial som ger bästa möjliga komfort. Utrustad med smarta funktioner så som tejpade sömmar, vadderad ficka för mobiltelefon, dold ventilation under ärmar för justerbart luftflöde samt kardborreband vid ärmsluten.

169,00
Läs mer

WDC 220

Vår Wet & Dry-dammsugare är byggd för att erbjuda den prestanda och hållbarhet du behöver för att ta itu med de flesta typer av smuts, damm, spill och skräp. Stark och pålitlig turbin, intuitiva kontroller, smart förvaring och enkel bortskaffning gör maskinen väl förberedd för tuff daglig rengöring. WDC 220 är en kompakt och användarvänlig dammsugare med tvättbart PET-filter, ett smart lyfthandtag på behållaren och en robust design.

Max. vakuum

210 mbar

Behållare volym

20 l

199,00
Läs mer

Automower 430X

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

 • Arbetskapacitet
  3200 m² ±20%
 • Typisk laddningstid
  50 min
 • Högsta ljudnivå
  58 dB(A)
3290,00
Läs mer

MSA 220 C-B

Den kraftfulla batteridrivna motorsågen STIHL MSA 220 C-B med professionell skärutrustning är optimal för att fälla mindre träd, kvistning, längskapning och trädvård. Kraftfull EC-motor i kombination med kraftfullt STIHL AP 300 S batteri får STIHL MSA 220 maximal skäreffekt.

Svärdslängd cm

35

Vikt kg 3,6

Brukstid med AP300s batteri i minuter t.o.m 37
429,00
Läs mer

MS180

Lätt och behändig motorsåg för vedsågning med högre effekt än MS 170 samt kedjespänning från sidan för säker och enkel spänning av kedjan. Utrustad med 35 cm svärd som tar lite grövre virke.

Cylindervolym cm³ 31,8
Effekt kW/hk 1,4/1,9
Vikt kg 4,1
289,00
Läs mer

MS 211

Effektstark, toppmodern bensinsåg med låga vibrationer för hem och fritid. En motorsåg med ett otroligt bett perfekt till vedsågning och att fälla mindre träd.

Cylindervolym cm³ 35,2
Effekt kW/hk

1,7/2,3

Vikt kg 4,3
379,00
Läs mer

Stihl MS 231

Kompakt 2,0 kW motorsåg mycket bra till vedsågning. Utrustad med kedjespänning från sidan för enkel och säker spänning av kedjan, långtidsluftfiltersystem för långa rengöringsintervaller, verktygslösa tanklock för enkel och säker påfyllning av bensin och sågkedjeolja samt ekonomisk och modern 2-MIX motor med låga utsläpp.

Cylindervolym cm³ 42,6
Effekt kW/hk 2/2,7
Vikt kg 4,8
449,00
Läs mer

MS 251

Stark, kompakt 2,2 kW motorsåg med optimala köregenskaper. perfekt till byggjobb, fällning av mindre träd och vedsågning. Utrustad med kedjespänning från sidan.

Cylindervolym cm³ 45,6
Effekt kW/hk 2,2/3,0
Vikt kg 4,8
529,00
Läs mer

MS 201

Den lättaste proffsmotorsågen från STIHL, perfekt till kvistning. Standardutrustad med M‑Tronic, som alltid ger optimal motoreffekt. Enkel start med bara ett startläge. Integrerad mutter i kopplingskåpan. MS 201 C-M arbetar bränslesnålt och med utsläppsvärden som klarar kraven enligt EU5. Levereras med 3/8" PS-kedja med mycket hög skäreffekt.

Cylindervolym cm³ 35,2
Effekt kW/hk 1,8/2,4
Vikt kg 4,0
729,00
Läs mer

MS 241 C-M

Utmärkt för gallring och avverkning i klena bestånd tack vare hög motoreffekt och låg vikt. Utrustad med STIHL M-Tronic som standard. Otroligt lättstartad i alla lägen med modern motorteknologi som ger både lägre bränsleförbrukning och utsläpp. Tillsammans med många innovativa detaljer som förenklar underhåll, service och ger god ergonomi får du som användare optimalt nyttjande och ekonomi.

Cylindervolym cm³ 42,6
Effekt kW/hk 2,3/3,1
Vikt kg 4,5
599,00
Läs mer

MS 261 C-M VW

Mycket bra till arbeten i klena och medelgrova bestånd. Enkel start tack vare ett startläge och stoppknapp. Utrustad med värme både i förgasare och handtag. Långtidsluftfilter system med HD2-filter för långa rengöringsintervall och integrerade muttrar på kopplingskåpan. Med nya svärdet Light 04 i innovativ utformning samt ny, smalare .325" RS Pro-sågkedja för högre skäreffekt.

Cylindervolym cm³ 50,2

Effekt kW/hk 3/4,1

Vikt kg 5,1
839,00
Läs mer

MS 500 i-W

Den första motorsågen med elektronisk bränsleinsprutning, STIHL Injection. Det bästa vikt-/effektförhållandet på marknaden. Idealisk för avverkning och kvistning i medelgrova bestånd tack vare den låga vikten och fantastiska accelerationen. Optimerat barkstöd, HD2-filter med mycket bra filtereffekt, integrerade muttrar på kopplingskåpan och verktygslös filterkåpa. Justerbar högpresterande oljepump, tanklocken skruvas av och på helt utan verktyg och skön handtagsvärme.

Cylindervolym cm³ 79,2
Effekt kW/hk 5/6,8
Vikt kg 6,3
1549,00
Läs mer

MS 661 C-M W

Högeffektsåg med handtagsvärme (W). Med STIHL M-Tronic under skalet har motorn optimerats för rappare acceleration och mer kraft. Dessutom regleras bränsleförbrukningen helelektroniskt och anpassas automatiskt till varje situation. Alltid optimal effekt och lägsta bränsleförbrukning. Byggd för extrema belastningar. Otroligt välbalanserad, bra vikt-/effektförhållande och låga vibrationer. Enkelt underhåll med HD2 luftfilter med radialtätning. Det bästa valet vid avverkning i grova bestånd. Priset innehåller inte svärd eller ked.

Cylindervolym cm³ 91,1

Effekt kW/hk 5,4/7,3

Vikt kg 7,6
1299,00
Läs mer

FS 131

Mycket stark trimmer för ytarbeten och segt gräs. Mycket lättstartad med 4-MIX motor och ett förenklad startprocess. Komplett utrustad med tvåhandsstyre, handtag med integrerad stoppknapp, 4-MIX motor med större tank för längre arbetspass, homogen drivaxel och en bärsele med dubbla axelremmar. Levereras både med trimmerhuvud, slyklinga och sågklinga.

Cylindervolym cm³ 36,3
Effekt kW/hk 1,4/1,9
Vikt kg 5,8
649,00
Läs mer

FS 410 C-EMK

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Komplett utrustad med X-TREEm röjsele och den högeffektiva HP sågklingan. Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. En maskin med optimerad lutning på vinkelväxeln (25°) för fällning.

Cylindervolym cm³ 41,6
Effekt kW/hk 2,0/2,7
Vikt kg 8,5
869,00
Läs mer

HSA 56

Lätt batterihäcksax med mycket bra skäreffekt för klippning av häckar och buskar i trädgården. Enkel att använda. Så tyst, att det inte ens krävs några hörselskydd. Utrustad med kniv som klipper i båda riktningarna. Innovativ knivgeometri med droppformade grenhållare som håller grenarna på plats för knivskären. Levereras som standard med batteri AK 10 och laddare AL 101.

259,00
Läs mer

RE130 PLUS

Mycket effektstark högtryckstvätt med ett plus för komforten. Pumphuvud i aluminium, borstlös induktionsmotor, integrerad vagn, rengöringsset med doseringssystem, rotomunstycke, flatstrålemunstycke med ställbart tryck, svirvel- och snabbkoppling både på pistolen och maskinen, munstyckshållare, robust stålkordsarmerad högtrycksslang på 9 m med lång livslängd, praktisk slangvinda, förstärkt transporthandtag i aluminium, extra lång sprutanordning med softgripp handtag för bekvämt arbete, teleskophandtag i aluminium samt praktisk förvaring på sidan för munstycken och elkabel.

425,00
Läs mer

GHE 140 L

Med STIHL elektriska valskvarn GHE 140 L kan du utan problem också arbeta i ljudkänsliga områden. En robust, effektstark ekmotor med lugn gång. Kompostkvarnens knivvals arbetar på låga varv och maler ner upp till medelgrova grenar och kvistar till mycket bra täckmaterial. En bred klöverbladsformad öppning gör inmatning enkel, till och med av starkt förgrenat material på upp till 40 mm i diameter. Materialet ramlar rakt ner i den integrerade kompostbehållaren. Behållaren som rymmer 60 liter är enkel att bära och tömma med stora transporthandtag. Med STIHL GHE 140 L reducerar du snabbt volymen på t.ex. ditt häckklipp så att du har gott om plats igen i trädgården. Kompostkvarnen är utrustad med en fällmekanism och kan fällas helt ner i behållaren när arbetet är klart.

Grengrovlek max. mm upp till 40
Vikt kg 24
399,00
Läs mer

RM2R

Medelstora gräsmattor bioklipps snabbt och effektivt med STIHL RM 2 R bensindrivna bioklippare. OHV-motorn imponerar med en genomgående stabil och hög effekt och gräsklipparen har en klippbredd på 46 cm. För en naturlig och hållbar gräsmatta finklipps gräset och klippet återförs sedan till gräsmattan under klippningen som näringsrik gödning. Och för att gräsklipparen också ska vara bekväm att rengöra och ställa undan kan styret på RM 2 R enkelt fällas ner med Quick-Fix snabblås.

329,00
Läs mer

RMA235

Lätt och smidig batteriklippare som med sin låga vikt är mycket enkel att hantera. Perfekt gräsklippare för mindre trädgårdar upp till 300 kvm. Batteriklipparen ingår i STIHL AK-System, där högkvalitativa Lithium-Ion batteri står för energiförsörjningen. Motorn har dessutom en Eco-mode som alltid är aktiverat, som tillsammans med den flödesoptimerade kniven utnyttjar energin optimal och ger längre körtid. Via den centrala klipphöjdsinställningen kan klipphöjden ställas in i fem olika nivåer. aktuell inställning går enkelt att avläsa på klipparen. Uppsamlaren är öppningsbar och enkel att ta av, tömma och sätta fast igen. Handtaget kan justeras i 2 steg och fällas ner helt för enkel transport och förvaring.

319,00
Läs mer

RMI 522 C

Robotgräsklippare för gräsytor upp till 2.100 m² med app-styrning så att du kan programmera och styra robotklipparen antingen direkt från maskinen eller i appen. RMI 522 C har dessutom en rad smarta funktioner som Direct Drive Home, där den tar snabbaste vägen hem och zonhantering. Gräsklipparen arbetar med en solid kniv och bioklipper effektivt din gräsmatta, så att fukt och näring återförs till gräset. Den klarar lutningar på upp till 40%.

1750,00 ( begränsat antal )
Läs mer

M18 FPP6L2-502B

M18 FPD2 - M18 FUEL™ slagborrmaskin

M18 FIW2F12 - M18 FUEL™ ½″ kompakt mutterdragare med friktionsring

M18 CCS55 - M18 FUEL™ 55 mm cirkelsåg för trä och plast

M18 FSZ - M18 FUEL™ SAWZALL™ tigersåg

M18 FSAG125X - M18 FUEL™ 125 mm vinkelslip med låsbar strömbrytare

M18 TLED - M18™ LED-lampa

2 x 5,0 Ah batteri

Laddare

1099,00
Läs mer

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MULTIMASKIN

M12FDD BORRMASKIN

M12FID SKRUVDRAGARE

2 X 4,0 AH BATTERI

1 X 2,0 AH BATTERI

LADDARE

FÖRVARINGSLÅDA

499,00
Läs mer

Dewalt DCD791P2

 • 18V XR Li-ion borr-/skruvdragare med 2 x 5,0Ah XR Li-Ion batterier
 • Kolborstfri motorteknologi för stor effektivitet
 • Kompakt design med låg vikt för användning i trånga utrymmen
 • 2-växlad växellåda i metall för längre gångtid och livslängd
 • 15 positioners momentkontroll för optimal precision vid skruvdragning
299,00
Läs mer

Hikoki KC18DBSL

Smart verktygspaket med 2 st kompakta och kraftfulla 18V batteriverktyg.
Båda verktygen har en kraftfull kolborstfri motor som ger mer effekt, lång livslängd och längre drifttid mellan varje laddning.
Borrskruvdragare DS18DBSL(S) är oerhört stark och snabb. Max vridmoment 70 Nm, kapacitet i trä/stål 50/13 mm samt vikt inkl. batteri 1,9 kg.
Slagskruvdragare WH18DBSL har max vridmoment 172 Nm, kapacitet för skruv 4-8 mm, kapacitet bult M5-M16 och vikt inkl. batteri 1,6 kg.
Verktygen har Slide batterifäste, där både 18V och MULTI VOLT-batterier kan användas. (HiKOKI:s MULTI VOLT-batterier växlar automatiskt mellan 36 och 18V beroende på verktyget som används.)

299,00
Läs mer

Bahco 38

Bahco spikutdragare, fabriken har slutat med den här modellen och vi köpte de sista som fanns i lager, så sista chansen att köpa Bahcos kvalitativa spikutdragare.

99,00
Läs mer

Bahco S910

 • 12 st. 1/4" sexkantshylsor: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
 • 10 st. 1/4" långa sexkantshylsor: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
 • 13 st. 1/2" sexkantshylsor: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 och 32 mm
 • Två 1/4" förlängare: 50 mm (2") och 100 mm (4")
 • Ett 1/4" T-stångshandtag
 • En 1/4" universalknut
 • En 1/4" bitshållare
 • En 1/4" bitsadapter
 • Ett 1/4" vridhandtag med tvåkomponentshandtag
 • En 1/4" magnetisk adapter
 • 5 st. 1/4" bits för Phillips®-skruv: PH0, PH1, PH2, PH3 och PH4
 • 3 st. 1/4" bits för spårskruv: 4, 5,5 och 7 mm
 • 3 st. 1/4" bits för Pozidriv-skruv: PZ1, PZ2 och PZ3
 • 6 st. 1/4" bits för insexskruv: 3, 4, 5, 6, 8 och 10 mm
 • 8 st. 1/4" bits för Torx®-skruv: T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 och T40
 • 3 st. 5/16" bits för Torx®-skruv: T45, T50 och T55
 • Två 1/2" förlängare: 5" och 10"
 • En 1/2" universalknut
 • En 1/2" sexkantshylsa för tändstift: 21 mm (13/16")
 • En 1/2" x 5/16" bitshållare
 • En 1/2" T-adapter
 • Tre insexnycklar: 1,5, 2 och 2,5 mm
 • Ett 1/4" spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
 • Ett 1/2" spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
 • Fyra ledhylsnycklar: 8–9, 10–11, 12–13 och 14–15 mm
 • 6 st. U-ringnycklar: 8, 10, 12, 13, 14 och 17 mm i en praktisk löstagbar verktygshållare
119,00
Läs mer

EU22i

Max effekt 2200 W, vikt 21 kg, 12 volts uttag för laddning av batteri

1750,00
Läs mer

EU32i

Hondas nyaste generator med inverterteknik, väldigt tyst, Max 3200 W, vikt 26,5 kg

3150,00
Läs mer