Erbjudanden

Husqvarna 130

Om du letar efter en motorsåg att använda runt ditt hem och i trädgården för åren som kommer är det värt att investera i en motorsåg som klarar av utmaningen. Husqvarna 130 är lätt att starta, lätt att hantera -och den är det perfekta redskapet för tillverkning utav brasved eller för fällning utav gårdsträd.

  • Cylindervolym, cm³ 38 см³

  • Effekt 1.5 kW

  • Vikt (exklusive skärutrustning) 4.7 kg

179,00 ( Norm 219,- )
Läs mer

Husqvarna 435

Lätt och effektiv allroundsåg för dig som söker en såg som är lätt att starta och manövrera. X-TORQ®-motorn ger lägre bränsleförbrukning och reducerade emissioner. Utrustad med bränslepump och stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start.

  • Cylindervolym, cm³ 40.9 см³

  • Effekt 1.6 kW

  • Vikt (exklusive skärutrustning) 4.2 kg

319,00 (norm 379,00)
Läs mer

Husqvarna 565

Husqvarna 565 har enastående skärkapacitet vilket hjälper dig att arbeta effektivare och snabbare, även med långa svärd. Husqvarna 565 är en motorsåg med utmärkt kylningskapacitet och toppmodern filtrering vilket innebär bra prestanda och enkel användning även för de svåraste jobben. Husqvarna 565 är utrustad med AutoTune™ och Air Injection™, den har låga vibrationsnivåer och är en kraftfull motorsåg med ergonomisk design för snabbt och säkert arbete i dem allra tuffaste miljöer. Levereras med 16 tums skärutrustning.

  • Cylindervolym, cm³ 70.6 см³

  • Effekt 3.7 kW

  • Vikt (exklusive skärutrustning) 6.5 kg

749,00 ( Norm 999,00 )
Läs mer

Husqvarna Rider 216T AWD

Den här Ridern med fyrhjulsdrift kombinerar enkel användning och utmärkt hantering med kraft och prestanda. Den har en V-twin-motor med högt drivmoment, är ett nöje att arbeta med och ger fantastiska resultat. Bakvagnsstyrningen ger manövrerbarhet för riktigt snäva svängar. Utrustad med LED-belysning och nyckelstart. I priset ingår inte klippbordet.

5199,00
Läs mer

Stihl MS 231

Kompakt 2,0 kW motorsåg mycket bra till vedsågning. Utrustad med kedjespänning från sidan för enkel och säker spänning av kedjan, långtidsluftfiltersystem för långa rengöringsintervaller, verktygslösa tanklock för enkel och säker påfyllning av bensin och sågkedjeolja samt ekonomisk och modern 2-MIX motor med låga utsläpp.

399,00
Läs mer