Erbjudanden

R 112 iC

Husqvarna Rider 112iC är en effektiv och ovanligt tyst batteridriven åkgräsklippare som är utvecklad för mindre och medelstora trädgårdar. Med modern litiumjonbatteriteknik och effektiv elektrisk drivlina ger den upp till 90 minuters drifttid, beroende på gräsmattans skick. Inga direkta avgaser, lågt ljud och minimalt underhåll gör den till det perfekta valet för villaträdgårdar – du får samma bekvämlighet och prestanda som med Husqvarna Rider men behöver inte störa grannarna.

Automower 430X

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

Arbetskapacitet 3200 m² ±20%
Typisk laddningstid 50 min
Högsta ljudnivå 58 dB(A)

Automower 550

Robotgräsklippare utformad för professionell användning i en maskinpark. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services™ via dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer säkerställer jämn täckning av komplexa gräsmattor, samtidigt som den automatiskt anpassar klippfrekvensen till gräsmattans tillväxt. Klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.

535 AWD

Avancerad och högeffektiv robotgräsklippare med fyrhjulsdrift utvecklad för professionell användning. Hanterar gräsmattor på upp till 3500 m², navigerar enkelt förbi hinder, klarar tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Enkel hantering för kommersiell användning. Objektdetektering genom ultraljudsteknik, styrning på distans och övervakning.

LB 442i

Husqvarna LB 442i är en robust, sladdlös batteridriven gräsklippare med ett 42 cm klippaggregat med mulching för semi-professionell användning. Designad för användare som behöver en pålitlig och tyst gräsklippare med låga driftkostnader och enkelt underhåll. Robust klippdäck av aluminium med kvalitetskomponenter gör LB 442i till en riktigt robust och pålitlig partner under lång tid. Extremt lätt att starta och använda tack vare dess intuitiva knappsats och låga vikt. Funktioner som savE™ / PowerBoost och aktiv kylning gör det möjligt att klippa ojämnt och högt gräs. Utökad driftstid aktiverad med dubbla batterifack för integrerade BLi-batterier.

LB 251S

LB 251S är en kraftfull och lättanväng gräsklippare med Bioclip® (mulch), sidoutkast och drivning. 51 cm klippkåpa i stål och lättanvända reglage gör maskinen redo för tuff användning med gott resultat. Central höjdjustering och ihopfällbart styre är andra fördelar som bidrar till smidighet vid användning. Optimerad Bioclip®kniv och klippkåpa lämnar mindre bitar klippt gräs efter sig som snabbare bryts ner och minskar behovet av gödning.

LC 247S

Kraftig självdragande bensindriven gräsklippare, välj mellan samlande eller bakutkast. LC 247S är lättanvänd tack vare sin lätta ram i komposit och en kraftig Husqvarna motor med automat-choke. Lätttanvänd centrerad klipphöjdsjustering och enkelt hopfällbar skalm.

LC 347VE

LC 347VE är en mycket avancerad självgående klippare av hög kvalitet med kompositchassi och kraftfull motor. Den unika elektriska startfunktionen gör att gräsklipparen startar genom att man bara drar i bygeln och stoppar motorn genom att släppa taget. Bekväma, fällbara handtag minskar ansträngningen för en enklare klippning varje gång. Variabel hastighet och lätt justerbar klipphöjd ger fantastiska klippresultat, medan förstklassig uppsamling av gräsklipp ger en perfekt gräsmatta.

LC 353VE

Husqvarna LC 353VE är en kraftfull och hållbar klippare av hög kvalitet för förstklassigt resultat från både klippning och uppsamling. Den unika EasyStart-funktionen gör att gräsklipparen startar genom att bara dra i bygeln och stoppar motorn genom att släppa taget. Bekväma, fällbara handtag, lättåtkomliga byglar, variabel hastighet och enkel justering av klipphöjden minskar ansträngningen vid varje klippning. Förstklassig uppsamling av gräsklipp ger en perfekt gräsmatta varje gång medan det fällbara handtaget och lyfthandtaget fram gör den enkel att transportera och förvara.

R 112 iC

Automower 430X

Automower 550

535 AWD

LB 442i

LB 251S

LC 247S

LC 347VE

LC 353VE

BGA 45

Praktisk batteridriven lövblås för att blåsa rent mindre ytor i trädgården. Utrustad med ett runt munstycke och ett effektivt integrerat 18 V Lithium-Ion batteri med laddningsindikator. Laddare medföljer som standard.

BG 56

Handburen lövblås som effektivt blåser bort löv, smuts och gräsklipp. Utrustad med runt munstycke, 2-MIX motor för låg bränsleförbrukning och låga utsläpp samt stoppknapp.

BR 450

Effektiv ryggburen lövblås, den första med elstart (F) och STIHL Easy2Start. Tack vare elstarten, startas maskinen med ett enkelt knapptryck utan att behöva ta av den från ryggen, vilket ger ryggblåsen en unik komfort. Längdjusterbart blåsrör och verktygslös inställning av handtaget. Perfekt för att både bekvämt och effektivt ta bort gräs- och häckklipp, löv eller annan smuts från stora ytor. Gummerat 2-komponents handtag, STIHL antivibrationssystem, breda axelremmar, 2-MIX motor, enkel start, steglös inställbar gas med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag

RM2R

Medelstora gräsmattor bioklipps snabbt och effektivt med STIHL RM 2 R bensindrivna bioklippare. OHV-motorn imponerar med en genomgående stabil och hög effekt och gräsklipparen har en klippbredd på 46 cm. För en naturlig och hållbar gräsmatta finklipps gräset och klippet återförs sedan till gräsmattan under klippningen som näringsrik gödning. Och för att gräsklipparen också ska vara bekväm att rengöra och ställa undan kan styret på RM 2 R enkelt fällas ner med Quick-Fix snabblås.

RM 2 RT

STIHL gräsklippare RM 2 RT har en klippbredd på 46 cm och är både effektiv kombinerat med hög komfort. En perfekt bensinklippare för upp till medelstora gräsytor. Med bioklipptekniken finklipper den grässtråna som sedan ramlar tillbaka ner i gräsmattan och blir till naturlig gödning och fukt. Klipphöjden ställs in axelvis och Super-Soft greppet och den 1-växlade driften gör arbetet extra bekvämt. Med Quick-Fix snabblåsen fälls handtaget enkelt för rengöring, transport och förvaring. Den kraftiga stålplåtskåpan ger dig en gräsklippare som håller under många långa år.

RMI 522 C

Robotgräsklippare för gräsytor upp till 2.100 m² med app-styrning så att du kan programmera och styra robotklipparen antingen direkt från maskinen eller i appen. RMI 522 C har dessutom en rad smarta funktioner som Direct Drive Home, där den tar snabbaste vägen hem och zonhantering. Gräsklipparen arbetar med en solid kniv och bioklipper effektivt din gräsmatta, så att fukt och näring återförs till gräset. Den klarar lutningar på upp till 40%.
Begränsat antal

HSA 45

Mycket lätt häcksax med batteridrift via ett inbyggt batteri och bra klippeffekt för att trimma häckar, buskar m.m. på den egna tomten. Kniven är enkelslipad och har ett tandavstånd på 24 mm samt ett inbyggt skärskydd. Det inbyggda batteriet har en indikator för laddningsstatus så att du alltid ser hur mycket du har kvar.

HSA 56

Lätt batterihäcksax med mycket bra skäreffekt för klippning av häckar och buskar i trädgården. Enkel att använda. Så tyst, att det inte ens krävs några hörselskydd. Utrustad med kniv som klipper i båda riktningarna. Innovativ knivgeometri med droppformade grenhållare som håller grenarna på plats för knivskären. Levereras som standard med batteri AK 10 och laddare AL 101.

RE130 PLUS

Mycket effektstark högtryckstvätt med ett plus för komforten. Pumphuvud i aluminium, borstlös induktionsmotor, integrerad vagn, rengöringsset med doseringssystem, rotomunstycke, flatstrålemunstycke med ställbart tryck, svirvel- och snabbkoppling både på pistolen och maskinen, munstyckshållare, robust stålkordsarmerad högtrycksslang på 9 m med lång livslängd, praktisk slangvinda, förstärkt transporthandtag i aluminium, extra lång sprutanordning med softgripp handtag för bekvämt arbete, teleskophandtag i aluminium samt praktisk förvaring på sidan för munstycken och elkabel.

EU22i

Max effekt 2200 W, vikt 21 kg, 12 volts uttag för laddning av batteri

Milwaukee M18 F2LM53-0

Klippbredd 53 cm
Plåtkåpa
Uppsamling, Bio-Clip eller sidoutkast
Justerbar hastighet
Klipphöjd 2,5 – 10 cm
Kapacitet upp till 2000 kvadrat med 2 st 12,0 Ah batterier
Batterier och laddare medföljer ej

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MULTIMASKIN
M12FDD BORRMASKIN
M12FID SKRUVDRAGARE
2 X 4,0 AH BATTERI
1 X 2,0 AH BATTERI
LADDARE
FÖRVARINGSLÅDA

Dewalt DCD791P2

18V XR Li-ion borr-/skruvdragare med 2 x 5,0Ah XR Li-Ion batterier
Kolborstfri motorteknologi för stor effektivitet
Kompakt design med låg vikt för användning i trånga utrymmen
2-växlad växellåda i metall för längre gångtid och livslängd
15 positioners momentkontroll för optimal precision vid skruvdragning

Hikoki KC18DBSL

Smart verktygspaket med 2 st kompakta och kraftfulla 18V batteriverktyg.
Båda verktygen har en kraftfull kolborstfri motor som ger mer effekt, lång livslängd och längre drifttid mellan varje laddning.
Borrskruvdragare DS18DBSL(S) är oerhört stark och snabb. Max vridmoment 70 Nm, kapacitet i trä/stål 50/13 mm samt vikt inkl. batteri 1,9 kg.
Slagskruvdragare WH18DBSL har max vridmoment 172 Nm, kapacitet för skruv 4-8 mm, kapacitet bult M5-M16 och vikt inkl. batteri 1,6 kg.
Verktygen har Slide batterifäste, där både 18V och MULTI VOLT-batterier kan användas. (HiKOKI:s MULTI VOLT-batterier växlar automatiskt mellan 36 och 18V beroende på verktyget som används.)

Bahco 38

Bahco spikutdragare, fabriken har slutat med den här modellen och vi köpte de sista som fanns i lager, så sista chansen att köpa Bahcos kvalitativa spikutdragare.

Bahco S910

12 st. 1/4″ sexkantshylsor: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
10 st. 1/4″ långa sexkantshylsor: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
13 st. 1/2″ sexkantshylsor: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 och 32 mm
Två 1/4″ förlängare: 50 mm (2″) och 100 mm (4″)
Ett 1/4″ T-stångshandtag
En 1/4″ universalknut
En 1/4″ bitshållare
En 1/4″ bitsadapter
Ett 1/4″ vridhandtag med tvåkomponentshandtag
En 1/4″ magnetisk adapter
5 st. 1/4″ bits för Phillips®-skruv: PH0, PH1, PH2, PH3 och PH4
3 st. 1/4″ bits för spårskruv: 4, 5,5 och 7 mm
3 st. 1/4″ bits för Pozidriv-skruv: PZ1, PZ2 och PZ3
6 st. 1/4″ bits för insexskruv: 3, 4, 5, 6, 8 och 10 mm
8 st. 1/4″ bits för Torx®-skruv: T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 och T40
3 st. 5/16″ bits för Torx®-skruv: T45, T50 och T55
Två 1/2″ förlängare: 5″ och 10″
En 1/2″ universalknut
En 1/2″ sexkantshylsa för tändstift: 21 mm (13/16″)
En 1/2″ x 5/16″ bitshållare
En 1/2″ T-adapter
Tre insexnycklar: 1,5, 2 och 2,5 mm
Ett 1/4″ spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
Ett 1/2″ spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
Fyra ledhylsnycklar: 8–9, 10–11, 12–13 och 14–15 mm
6 st. U-ringnycklar: 8, 10, 12, 13, 14 och 17 mm i en praktisk löstagbar verktygshållare