Tarjoukset

R 112 iC

Husqvarna Rider 112iCX on tehokas ja normaalia hiljaisempi akkukäyttöinen ajoruohonleikkuri, joka sopii pienille ja keskisuurille pihoille. Nykyaikainen Li-Ion-akkuteknologia ja tehokas sähköinen voimansiirto takaavat jopa 90 minuutin käyttöajan nurmikosta riippuen. Suoria päästöjä ei synny lainkaan, melutaso on alhainen ja huoltotarve on vähäistä, joten se on täydellinen valinta omakotitalon pihalle – voit nauttia Husqvarna Riderin mukavuudesta ja suorituskyvystä naapureitasi häiritsemättä.

Automower 430X

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Työskentelyalueen kapasiteetti 3200 m² ±20%
Keskimääräinen latausaika 50 min
Melutaso 58 dB(A)

Automower 550

Vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu robottiruohonleikkuri. Leikkuri on yhdistetty Husqvarnan Fleet Services -palveluun, mikä mahdollistaa sen hallinnan ja käytön tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. GPS-avusteinen navigointi varmistaa täydellisen, tasaisen leikkuutuloksen monimuotoisilla alueillla ja sääajastimen avulla leikkaaminen mukautuu nurmikon kasvun mukaan. 550 selviytyy haastavassa ja epätasaisessa maastossa sekä jopa 45 % (24°) jyrkässä rinteessä varmistaen täydellisen leikkuuutuloksen. Kohteiden etätunnistus mahdollistaa suuremman leikkuunopeuden ja aluekapasiteetin. Vankka ja vakaa rakenne on kestävä ja luotettava vaativassa käytössä.

535 AWD

Edistyksellinen ja erittäin tehokas nelipyörävetoinen robottiruohonleikkuri ammattikäyttöön. Malli soveltuu jopa 3,500 m² suuruisten alueiden hoitamiseen ja se navigoi helposti esteiden ympäri, haastavassa maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rinteissä. Soveltuu julkisille alueille helpon hallittavuuden ja interaktiivisen käytön vuoksi. Esteiden etätunnistus ultrasonic-teknologian avulla sekä etäohjaus ja valvonta Husqvarna Fleet Services™ -palvelun kautta.

LB 442i

Husqvarna LB 442i on puoliammattimaiseen käyttöön suunniteltu kestävä, johdoton akkukäyttöinen ruohonleikkuri, jossa on 42 cm:n silppuava leikkuulaite. Suunniteltu käyttöön, jossa vaaditaan luotettavaa ja hiljaista leikkuria, jonka käyttökustannukset ovat edulliset ja joka on helppo huoltaa. Kestävä alumiininen leikkuulaite, korkealaatuiset osat ja vaativaan käyttöön tarkoitettu moottori takaavat, että LB 442i -leikkuri toimii luotettavasti pitkään. Leikkuri on erittäin helppo käynnistää ja käyttää intuitiivisen näppäimistön ja kevyen painonsa ansiosta. SavE/PowerBoost-toiminnot sekä aktiivinen jäähdytys mahdollistavat myös epätasaisen ja korkean nurmikon leikkaamisen. Leikkurissa on integroitu paikka kahdelle BLi-akulle, mikä pidentää sen käyttöaikaa.

LB 251S

LB 251S on itsevetävä, tehokas ja helppokäyttöinen työnnettävä ruohonleikkuri, jossa on Bioclip® (silppuri)- ja sivullepuhallustoiminto. Kestävä 51 cm:n teräksinen leikkuulaite on suunniteltu varmistamaan erinomaiset leikkuutulokset haastavassakin leikkaamisessa. Leikkurin litteä kahva ja ohjaussauva takaavat helpon ohjattavuuden ja erinomaisen leikkuukokemuksen. Helposti taitettava kahva, keskitetty leikkuukorkeuden säätö ja renkaan optimoitu kulutuspinta helpottavat käsittelyä ja parantavat suorituskykyä myös suurilla nurmikoilla. Optimoitu Bioclip®-terä ja leikkuulaite tekevät ruohosta pienempää ja hienompaa silppua, joka sulautuu nurmikkoon nopeasti. Leikkuujätettä ei tarvitse kerätä ja myös lannoitustarve pienenee: leikkuujäte toimii luonnollisena lannoitteena.

LC 247S

Tehokas ja vetävä polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri.
Siistin, hyvin leikatun nurmikon aikaan saaminen on tällä ruohonleikkurilla harvinaisen mukavaa. Husqvarna LC 247S on mukava käyttää ja siinä on Husqvarnan tehokas moottori Auto-choke-toiminnolla sekä kevyt, 47 cm levyinen komposiitista valmistettu leikkuupöytä. Leikkurin leikkuukorkeutta on helppo säätää ja intuitiivisen näppäimistön ansiosta leikkuria on kätevä käyttää. Leikkuri myös taittuu näppärästi kasaan helppoa kuljetusta ja säilytystä varten.

LC 347VE

Korkealaatuinen ja suorituskykyinen bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri, joka on suunniteltu tekemään keskikokoisesta nurmikostasi upean. Husqvarna LC 347VE on vetävä ruohonleikkuri, jossa on sähkökäynnistys ja portaaton nopeussäätö sujuvan toiminnan takaamiseksi. Voimanlähteenä leikkurissa on Husqvarna-moottori ja se on varustettu 47 cm:n komposiittileikkuulaitteella sekä keskitetyllä leikkuukorkeuden säädöllä.

LC 353VE

Ensimmäinen korkeatehoinen bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri sähkökäynnistimellä, jossa on kaikki. Tämä suuritehoinen bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri on suunniteltu suurempiin puutarhoihin ja käyttäjille, jotka asettavat korkeat vaatimukset suorituskyvylle, laadulle ja leikkuutulokselle. Husqvarna LC 353VE on Husqvarna-moottorilla toimiva vetävä ruohonleikkuri, jossa on sähkökäynnistys ja portaaton nopeuden säätö. Varustettu 53 cm:n komposiittileikkuulaitteella, keskitetyllä leikkuukorkeuden säädöllä ja helposti saatavilla olevilla säätimillä.

R 112 iC

Automower 430X

Automower 550

535 AWD

LB 442i

LB 251S

LC 247S

LC 347VE

LC 353VE

BGA 45

Kätevä akkupuhallin pienien alueiden siistimiseen talon läheltä. Pyöreä suutin ja integroitu akku lataustilan merkkivalolla. Paino 2,0 kg. Akun latausaika 210 min / 300 min (80 % / 100 %).

BG 56

Kompakti puhallin puhaltaa nopeasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet. Pyöreä suutin, 2-MIX moottori.

BR 450

Erittäin tehokas puhallin, jonka STIHL-sähkökäynnistystoiminto takaa miellyttävän uudelleenkäynnistyksen laitteen ollessa selässä. Puhaltimessa on lisäksi narukäynnistys STIHL Ergostart -käynnistyksellä alle 0 C:n lämpötiloissa tapahtuvaan käynnistämiseen. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, leveät olkahihnat, 2-MIX-moottori, lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva, portaaton puhallusputken pituuden säätö, kahvan säätö ilman työkaluja. 63,3 cm3, 11,5 kg.

RM2R

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

RM 2 RT

Käytännöllinen ja kevyt allesilppuava ruohonleikkuri teräsrungolla. Kevytkäynnisteisellä moottorilla ja mukavalla työntöaisan pehmusteella pienille ja keskisuurille nurmialueille. Quick-Fix aisan pikalukitukset helpottavat varastointi- ja kuljetusasentoon taittamista. Voimakkaalla ja kestävällä OHV moottorilla sekä etupyörävedolla. Jopa 1.500 m2 nurmialueille.

RMI 522 C

Täysin automaattinen ja kompakti robottiruohonleikkuri keskikokoisille nurmialueille enintään 2100 m². Leikkaa, silppuaa ja levittää leikkuujätteen yhdellä kertaa ja varmistaa erinomaisen leikkuutuloksen. Yksinkertainen ja helppo käyttömahdollisuus iMOW®-sovelluksella. Akun kapasiteetti 104 Wh, leikkuuleveys 20 cm, paino 10,0 kg Vakiovarusteet: Latausasema, 4 kiinnitystappia, iMOW® etäisyysviivain.

HSA 45

Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri oksien siistimiseen talon läheltä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24 mm, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja, integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, paino 2,3 kg

HSA 56

Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Varustettu molemmin puolin teroitetulla terällä. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät paikoillaan ja ne on helppo leikata. Sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin.

RE130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla pihan, talon ympäryksen, auton, terassin ja seinien pesua varten. Mukana alumiinipumppupää, harjaton induktiomoottori, annosteltava pesuainesäiliö, roottorisuutin, viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä pikaliitin pistoolilla ja laitteella, pysäköintiasento painepesurin sulkemiseksi tauon aikana, vahva ja kestävä 9 m teräspunosvahvistettu korkeapaineletku, letkukela, vahvistettu kuljetinkahva alumiinista, erittäin pitkä ruiskuputki pehmeällä kahvalla, teleskooppinen alumiinikahva, sivusäilytyslokero suuttimelle ja virtajohdon säilytykselle.

EU22i

Max teho 2200 W, paino 21 kg, 12 voltin ulosotto akkujen lataamista varten

Milwaukee M18 F2LM53-0

Leikkuuleveys 53 cm
Metallikuomu
Keruu, Bioleikkuu tai sivullepuhallus
Säädettävä vetonopeus
Leikkuukorkeus 2,5 – 10 cm
Mahdollista leikata jopa 2000 neliötä kahdella 12,0 Ah akuilla
Akut ja laturi ei kuulu hintaan

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MONITOIMIKONE
M12FDD PORAKONE
M12FID RUUVIVÄÄNNIN
2 X 4,0 AH AKUT
1 X 2,0 AH AKKU
LATURI
SALKKU

Dewalt DCD791P2

  15 momentinsäätöasetusta erilaisten materiaalien jatkuvaan ruuvinvääntöön
  Li-Ion -liukuakku lataustilanilmaisimella on kätevä asettaa paikalleen ja ottaa pois
  Parannettu ergonomia ja kumipäällysteinen ote lisäävät käyttömukavuutta
  Kaksinopeuksinen täysmetallivaihteisto lisää käyttöaikaa ja pidentää käyttöikää
  Erittäin tehokas hiiliharjaton moottoriteknologia

  Hikoki KC18DBSL

  2 kpl 18V tehokkaita pora/ruuvinvääntimiä (toinen iskulla)!
  Koneissa on tehokas hiiliharjaton moottori (antaa 30% pidemmän käyttöajan kunkin latauksen välillä)

  DS18DBSL porakoneessa vääntö max 70 Nm, porausteho max 50 mm puuhun ja 13 mm metalliin. Paino akun kanssa 1,9 kg.

  WH18 DBSL iskevässä ruuvivääntimessä vääntö max 172 Nm, soveltuu M5- M16 pultteille. Paino akun kanssa 1,6 kg.

  Bahco 38

  Bahcon suosittu naulanvedin jonka valmistus tehdas on päättänyt lopettaa, ostettiin viimeiset varastosta ja nyt viimeinen mahdollisuus hankkia tätä laadukasta naulanrepijää.

  Bahco S910

   12 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
   10 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
   13-osainen 1/2″ kaksoiskuusiohylsysarja 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 ja 32 mm
   Kaksi 1/4″ jatkovartta 50 mm/2″ ja 100 mm/4″
   Yksi 1/4″ T-liukuväännin
   Yksi 1/4″ yleisnivel
   Yksi 1/4″ kärkipidike
   Yksi 1/4″ muuntokappale
   Yksi 1/4/” spinneri kaksikomponenttikahvalla
   Yksi 1/4″ magneettinen muutokappale
   Viisi 1/4″ PH-ruuvikärkeä, PH0, PH1, PH2, PH3 ja PH4
   Kolme 1/4″ ura-ruuvikärkeä: 4, 5.5 ja 7 mm
   Kolme 1/4″ Pozidriv-kärkeä: PZ1, PZ2 ja PZ3
   Kuusi 1/4″ kuusiohylsyä 3, 4, 5, 6, 8 ja 10 mm
   Kahdeksan 1/4″ TORX®-kärkeä, T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 ja T40
   Kolme 5/16″ TORX®-ruuvikärkeä: T45, T50 ja T55
   Kaksi 1/2″ jatkovartta 5″ ja 10″
   Yksi 1/2″ yleisnivel
   Yksi 1/2″ sytytystulppahylsy 21 mm (13/16″)
   Yksi 1/2″ x 5/16″ kärkipidike
   Yksi 1/2″ T-sovitin
   Kolme L-avainta kuusiokolo: 1.5, 2 ja 2.5 mm
   Yksi 1/4″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
   Yksi 1/2″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
   Neljä nivelhylsyavainta 8-9, 10-11, 12-13 ja 14-15 mm
   Kuusi yhdistelmäavainta: 8, 10, 12, 13, 14 ja 17 mm kätevässä telineessä