Tarjoukset

Automower 430X

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Työskentelyalueen kapasiteetti 3200 m² ±20%
Keskimääräinen latausaika 50 min
Melutaso 58 dB(A)

120 iB

Husqvarna 120iB on kevyt, helppokäyttöinen ja hiljainen akkupuhallin. Moottori käynnistyy välittömästi käynnistysnäppäintä kevyesti painamalla. Tasapaino, pito ja keveys takaavat erinomaisen ergonomian.

540i XP

Husqvarna 540i XP on suorituskykyinen akkukäyttöinen moottorisaha, jonka teho vastaa 40 cc:n bensiinikäyttöistä sahaa. Se sopii hyvin pienten ja keskisuurten puiden kaatoon sujuvan ja tehokkaan leikkuutehonsa ansiosta. Suunniteltu ammattimaisille käyttäjille, jotka haluavat kevyen ja tehokkaan takakahvaisen moottorisahan. Saha tarjoaa kaikki akkukäytön edut leikkuutehosta tinkimättä. Integroidun yhteyden ansiosta käyttötilastojen, huoltohistorian ja viimeisimmän sijainnin tarkastelu on helppoa Husqvarna Fleet Service™ -sovelluksen kautta.

T540 XP

Husqvarna T540 XP® on suunniteltu huippuluokan puunhoitosahojen segmenttiin ammattilaisasiakkaille, kuten arboristeille, maisemasuunnittelijoille, puutarhaurakoitsijoille ja huoltotyöntekijöille, joille erinomainen suorituskyky ergonomisuuteen yhdistettynä on ensisijaisen tärkeää.

445

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

445e

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin, ketjun pikakiristys ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu. Saatavana myös TrioBrake™-toiminnolla varustettuna.

545

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. KOLME X-CUT teäketjua kaupan päälle.

535 FBX

Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen yläharvennukseen tehty raivaussaha. Moottori on sijoitettu miellyttäviin valjaisiin käyttäjän selkäpuolelle, ja rakenteen ansiosta kokonaispaino jakautuu tasaisesti. Mukavuuden ja keveyden aikaansaamiseksi leikkuulaite on joustavan kannattimen varassa. Työskentely on helppoa ja tarkkaa. Kääntyvällä leikkuuvarustuksella voidaan leikata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja karsia jopa kolmen metrin korkeudessa kasvavia oksia.

HSA 45

Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri oksien siistimiseen talon läheltä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24 mm, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja, integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, paino 2,3 kg

Automower 430X

120 iB

540i XP

T540 XP

445

445e

545

535 FBX

550 XPG

Vahvassa, kestävässä ja helposti hallittavassa 50-kuutioisessa moottorisahassa on erinomainen suorituskyky ja leikkuuteho. Soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan tehon ja helppokäyttöisyyden. Lämpökahvat parantavat käyttömukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa. HINTA SISÄLTÄÄ 3 X-CUT VARAKETJUA.

HSA 45

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla pihan, talon ympäryksen, auton, terassin ja seinien pesua varten. Mukana alumiinipumppupää, harjaton induktiomoottori, annosteltava pesuainesäiliö, roottorisuutin, viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä pikaliitin pistoolilla ja laitteella, pysäköintiasento painepesurin sulkemiseksi tauon aikana, vahva ja kestävä 9 m teräspunosvahvistettu korkeapaineletku, letkukela, vahvistettu kuljetinkahva alumiinista, erittäin pitkä ruiskuputki pehmeällä kahvalla, teleskooppinen alumiinikahva, sivusäilytyslokero suuttimelle ja virtajohdon säilytykselle.

FS 410 C-EMK

Tehokas, helppokäyttöinen ja ergonominen 2,0 kW pitkäikäinen raivaussaha. Korkea käyttömukavuus ErgoStartin ja M-Tronic elektronisen moottorinohjauksen ansiosta. Varustettu lyhyellä akselilla ja 25° kulmavaihteella erityisesti metsätöihin. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat ja HP -sahaterän. Lisävarusteena saatavana ruohosetti.

MS 231

Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

MS 500i W

Ensimmäinen moottorisaha, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus. Markkinoiden paras painon ja tehon suhde. Sopii ihanteellisesti järeiden puiden kaatamiseen ja karsimiseen kevyen rakenteen ja erinomaisen kiihtyvyyden ansiosta. Optimoitu kuorituki, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatusteholla, kiinteät mutterit ketjupyörän kannessa ja ilman työkaluja avattava suodattimen kansi, säädettävä ja erittäin tehokas öljypumppu, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit tekevät polttoaineen täytöstä helppoa ja turvallista. Lisäksi mukava lämmitetty kahva.

MSA 300 SET

Tehokkain STIHL akkusaha ammattikäyttöön. Korkea suorituskyky ja kolme valittavissa olevaa toimintatilaa mahdollistavat optimaalisen työskentelyn monenlaisessa käytössä, kuten puiden kaato, karsinta tai sahaus. Erittäin hyvä ergonomia myös pidemmillä työrupeamilla sulavan, käytännöllisen muotoilun, erinomaisen tasapainon ja STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta. Intuitiivinen käyttö- ja ilmoitusohjaustaulu LED-näytöllä, integroitu jäähdytysilmasuodatin, kiinteä purusuojan mutteri, säädettävä öljypumppu, .325″ RS PRO -teräketju erittäin korkeaa sahaustehoa varten. Vakiovarusteena öljyanturi ja LED-näyttö, joka ilmoittaa käyttäjälle aktiivisesti öljypulasta. Laitteen kotelossa valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle. Hinta sisältää koneen lisäksi 1 kpl laturi AL 500 ja 1 kpl akku AP 500S.

SEA 20 SET

Käytännöllinen akkukäyttöinen rikkaimuri pienempien pintojen puhdistukseen mm. autotallissa, autossa, työpajalla, veneessä jne. Irrotettava säiliö helppo tyhjentää ja puhdistaa. Liitossuutin, yleissuutin irrotettavalla harjasosalla eri käyttökohteisiin. Käyttöliipaisimen lukitus takaa mukavan työskentelyn, eikä liipaisinta tarvitse pitää koko ajan alhaalla. Pitkäikäinen ilmansuodatin kaksivaiheisella suodatinjärjestelmällä. AS 2 akun lataustila ilmaistaan LED valoilla napin painalluksella.

MS 201

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu STIHL moottorisaha, ihanteellinen karsinnassa. Vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella, jonka avulla optimaalinen moottorinteho on jatkuvasti käytössä, helppo käynnistää yhdistelmäkatkaisimen ansiosta, taloudellinen 2-MIX-Moottori, purusuojan kiinteä mutteri, 3/8″ PM teräketju erittäin korkealla leikkuuteholla.

GH 460 C

Voimakas polttomoottorikäyttöinen hakkuri suurille määrille paksuja oksia ja pehmeää haketettavaa materiaalia. Sähkövirrasta riippumaton. Ihanteellinen erityisen suurille määrille. Kaksoiskammiojärjestelmä, kerrosrakenteinen teräkoneisto ja One Click/One Turn -turvakytkin.

EU22i

Max teho 2200 W, paino 21 kg, 12 voltin ulosotto akkujen lataamista varten

Milwaukee M18 F2LM53-0

Leikkuuleveys 53 cm
Metallikuomu
Keruu, Bioleikkuu tai sivullepuhallus
Säädettävä vetonopeus
Leikkuukorkeus 2,5 – 10 cm
Mahdollista leikata jopa 2000 neliötä kahdella 12,0 Ah akuilla
Akut ja laturi ei kuulu hintaan

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MONITOIMIKONE
M12FDD PORAKONE
M12FID RUUVIVÄÄNNIN
2 X 4,0 AH AKUT
1 X 2,0 AH AKKU
LATURI
SALKKU

Dewalt DCD791P2

15 momentinsäätöasetusta erilaisten materiaalien jatkuvaan ruuvinvääntöön
Li-Ion -liukuakku lataustilanilmaisimella on kätevä asettaa paikalleen ja ottaa pois
Parannettu ergonomia ja kumipäällysteinen ote lisäävät käyttömukavuutta
Kaksinopeuksinen täysmetallivaihteisto lisää käyttöaikaa ja pidentää käyttöikää
Erittäin tehokas hiiliharjaton moottoriteknologia

DCK 502 P3 Konesarja

1 kpl DCD800 Hiiliharjaton yhdistelmäporakone
1 kpl DCF850 Hiiliharjaton iskevä ruuvinväännin
1 kpl DCS355 Hiiliharjaton monitoimityökalu
1 kpl DCS565 Hiiliharjaton pyörösaha
1 kpl DCS335 Hiiliharjaton pistosaha
3 kpl DCB184 18 V 5,0 Ah akkua
1 kpl DCB115 Monijännitelaturi
1 kpl Dewalt kangaskassi

Hikoki KC18DBSL

2 kpl 18V tehokkaita pora/ruuvinvääntimiä (toinen iskulla)!
Koneissa on tehokas hiiliharjaton moottori (antaa 30% pidemmän käyttöajan kunkin latauksen välillä)

DS18DBSL porakoneessa vääntö max 70 Nm, porausteho max 50 mm puuhun ja 13 mm metalliin. Paino akun kanssa 1,9 kg.

WH18 DBSL iskevässä ruuvivääntimessä vääntö max 172 Nm, soveltuu M5- M16 pultteille. Paino akun kanssa 1,6 kg.

AKKU BSL 1850

Bahco 38

Bahcon suosittu naulanvedin jonka valmistus tehdas on päättänyt lopettaa, ostettiin viimeiset varastosta ja nyt viimeinen mahdollisuus hankkia tätä laadukasta naulanrepijää.

Bahco S910

  12 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
  10 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
  13-osainen 1/2″ kaksoiskuusiohylsysarja 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 ja 32 mm
  Kaksi 1/4″ jatkovartta 50 mm/2″ ja 100 mm/4″
  Yksi 1/4″ T-liukuväännin
  Yksi 1/4″ yleisnivel
  Yksi 1/4″ kärkipidike
  Yksi 1/4″ muuntokappale
  Yksi 1/4/” spinneri kaksikomponenttikahvalla
  Yksi 1/4″ magneettinen muutokappale
  Viisi 1/4″ PH-ruuvikärkeä, PH0, PH1, PH2, PH3 ja PH4
  Kolme 1/4″ ura-ruuvikärkeä: 4, 5.5 ja 7 mm
  Kolme 1/4″ Pozidriv-kärkeä: PZ1, PZ2 ja PZ3
  Kuusi 1/4″ kuusiohylsyä 3, 4, 5, 6, 8 ja 10 mm
  Kahdeksan 1/4″ TORX®-kärkeä, T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 ja T40
  Kolme 5/16″ TORX®-ruuvikärkeä: T45, T50 ja T55
  Kaksi 1/2″ jatkovartta 5″ ja 10″
  Yksi 1/2″ yleisnivel
  Yksi 1/2″ sytytystulppahylsy 21 mm (13/16″)
  Yksi 1/2″ x 5/16″ kärkipidike
  Yksi 1/2″ T-sovitin
  Kolme L-avainta kuusiokolo: 1.5, 2 ja 2.5 mm
  Yksi 1/4″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
  Yksi 1/2″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
  Neljä nivelhylsyavainta 8-9, 10-11, 12-13 ja 14-15 mm
  Kuusi yhdistelmäavainta: 8, 10, 12, 13, 14 ja 17 mm kätevässä telineessä