Tarjoukset

R 112 iC

Husqvarna Rider 112iCX on tehokas ja normaalia hiljaisempi akkukäyttöinen ajoruohonleikkuri, joka sopii pienille ja keskisuurille pihoille. Nykyaikainen Li-Ion-akkuteknologia ja tehokas sähköinen voimansiirto takaavat jopa 90 minuutin käyttöajan nurmikosta riippuen. Suoria päästöjä ei synny lainkaan, melutaso on alhainen ja huoltotarve on vähäistä, joten se on täydellinen valinta omakotitalon pihalle – voit nauttia Husqvarna Riderin mukavuudesta ja suorituskyvystä naapureitasi häiritsemättä.

Automower 430X

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Työskentelyalueen kapasiteetti 3200 m² ±20%
Keskimääräinen latausaika 50 min
Melutaso 58 dB(A)

120 iB

Husqvarna 120iB on kevyt, helppokäyttöinen ja hiljainen akkupuhallin. Moottori käynnistyy välittömästi käynnistysnäppäintä kevyesti painamalla. Tasapaino, pito ja keveys takaavat erinomaisen ergonomian.

540i XP

Husqvarna 540i XP on suorituskykyinen akkukäyttöinen moottorisaha, jonka teho vastaa 40 cc:n bensiinikäyttöistä sahaa. Se sopii hyvin pienten ja keskisuurten puiden kaatoon sujuvan ja tehokkaan leikkuutehonsa ansiosta. Suunniteltu ammattimaisille käyttäjille, jotka haluavat kevyen ja tehokkaan takakahvaisen moottorisahan. Saha tarjoaa kaikki akkukäytön edut leikkuutehosta tinkimättä. Integroidun yhteyden ansiosta käyttötilastojen, huoltohistorian ja viimeisimmän sijainnin tarkastelu on helppoa Husqvarna Fleet Service™ -sovelluksen kautta.

T540 XP

Husqvarna T540 XP® on suunniteltu huippuluokan puunhoitosahojen segmenttiin ammattilaisasiakkaille, kuten arboristeille, maisemasuunnittelijoille, puutarhaurakoitsijoille ja huoltotyöntekijöille, joille erinomainen suorituskyky ergonomisuuteen yhdistettynä on ensisijaisen tärkeää.

445

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

445e

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin, ketjun pikakiristys ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu. Saatavana myös TrioBrake™-toiminnolla varustettuna.

545

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. KOLME X-CUT teäketjua kaupan päälle.

592 XPG

Koe uuden 90-kuutioisen polttomoottorisahan voima! Husqvarna 592 XP G on suunniteltu metsä- ja puunhoitoalan ammattilaisille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä, luotettavaa toimivuutta sekä erinomaista hallittavuutta. Autotune 3.0:n ansiosta sahassa on optimaalinen käynti kaikissa olosuhteissa ja se käynnistyy helposti. Tehokas X-Torg moottori yhdessä X-Cut C85/C83 -teräketjun kanssa takaavat luokkansa parhaan leikkuutehon ja teho-painosuhteen. Lämmitettävät kahvat ja kaasutin tuovat lisämukavuutta ja saha käynnistyy helpommin kylmissä olosuhteissa. Hinta ei sisällä laippaa eikä ketjua. 

R 112 iC

Automower 430X

120 iB

540i XP

T540 XP

445

445e

545

592 XPG

BR 450

Erittäin tehokas puhallin, jonka STIHL-sähkökäynnistystoiminto takaa miellyttävän uudelleenkäynnistyksen laitteen ollessa selässä. Puhaltimessa on lisäksi narukäynnistys STIHL Ergostart -käynnistyksellä alle 0 C:n lämpötiloissa tapahtuvaan käynnistämiseen. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, leveät olkahihnat, 2-MIX-moottori, lukittava kaasuvipu pysäytyspainikkeella, kantokahva, portaaton puhallusputken pituuden säätö, kahvan säätö ilman työkaluja. 63,3 cm3, 11,5 kg.

HSA 45

Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri oksien siistimiseen talon läheltä. Yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24 mm, integroitu leikkuusuoja, ruuvattu kärkisuoja, integroitu akku lataustilan merkkivaloilla, paino 2,3 kg

HSA 56

Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Varustettu molemmin puolin teroitetulla terällä. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät paikoillaan ja ne on helppo leikata. Sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin.

RE 130 PLUS

Tehokas 135 barin painepesuri lisämukavuuksilla pihan, talon ympäryksen, auton, terassin ja seinien pesua varten. Mukana alumiinipumppupää, harjaton induktiomoottori, annosteltava pesuainesäiliö, roottorisuutin, viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä pikaliitin pistoolilla ja laitteella, pysäköintiasento painepesurin sulkemiseksi tauon aikana, vahva ja kestävä 9 m teräspunosvahvistettu korkeapaineletku, letkukela, vahvistettu kuljetinkahva alumiinista, erittäin pitkä ruiskuputki pehmeällä kahvalla, teleskooppinen alumiinikahva, sivusäilytyslokero suuttimelle ja virtajohdon säilytykselle.

FS 410 C-EMK

Tehokas, helppokäyttöinen ja ergonominen 2,0 kW pitkäikäinen raivaussaha. Korkea käyttömukavuus ErgoStartin ja M-Tronic elektronisen moottorinohjauksen ansiosta. Varustettu lyhyellä akselilla ja 25° kulmavaihteella erityisesti metsätöihin. STIHL 4-piste tärinänvaimennus, monitoimikahva, kaksoiskahva, kahvan pikasäätö, 2-MIX moottori. Nyt täydellinen varustelu sisältäen ADVANCE X-TREEm metsurin valjaat ja HP -sahaterän. Lisävarusteena saatavana ruohosetti.

MS 231

Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa. Teräketjun kiristys sivulta ilman kosketusta terävään ketjuun, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen, taloudellinen 2-MIX moottori.

MS 500i W

Ensimmäinen moottorisaha, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus. Markkinoiden paras painon ja tehon suhde. Sopii ihanteellisesti järeiden puiden kaatamiseen ja karsimiseen kevyen rakenteen ja erinomaisen kiihtyvyyden ansiosta. Optimoitu kuorituki, HD2-suodatin erittäin hyvällä suodatusteholla, kiinteät mutterit ketjupyörän kannessa ja ilman työkaluja avattava suodattimen kansi, säädettävä ja erittäin tehokas öljypumppu, ilman työkaluja avattavat ja suljettavat tankkien korkit tekevät polttoaineen täytöstä helppoa ja turvallista. Lisäksi mukava lämmitetty kahva.

MS 261 VW

Erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön. Varustettu vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, taaten optimaalisen moottorintehon jatkuvasti, helppo käynnistää kiitos yhdistelmäkatkaisimen, sähkölämmitteiset kahvat ja -kaasutin, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, HD2-suodatin, purusuojan kiinteä mutteri. Light 04 -laippa sekä uusi .325″ RS Pro-teräketju takaavat suuremman sahaustehon.

MSA 300 SET

Tehokkain STIHL akkusaha ammattikäyttöön. Korkea suorituskyky ja kolme valittavissa olevaa toimintatilaa mahdollistavat optimaalisen työskentelyn monenlaisessa käytössä, kuten puiden kaato, karsinta tai sahaus. Erittäin hyvä ergonomia myös pidemmillä työrupeamilla sulavan, käytännöllisen muotoilun, erinomaisen tasapainon ja STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän ansiosta. Intuitiivinen käyttö- ja ilmoitusohjaustaulu LED-näytöllä, integroitu jäähdytysilmasuodatin, kiinteä purusuojan mutteri, säädettävä öljypumppu, .325″ RS PRO -teräketju erittäin korkeaa sahaustehoa varten. Vakiovarusteena öljyanturi ja LED-näyttö, joka ilmoittaa käyttäjälle aktiivisesti öljypulasta. Laitteen kotelossa valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle. Hinta sisältää koneen lisäksi 1 kpl laturi AL 500 ja 1 kpl akku AP 500S.

EU22i

Max teho 2200 W, paino 21 kg, 12 voltin ulosotto akkujen lataamista varten

Milwaukee M18 F2LM53-0

Leikkuuleveys 53 cm
Metallikuomu
Keruu, Bioleikkuu tai sivullepuhallus
Säädettävä vetonopeus
Leikkuukorkeus 2,5 – 10 cm
Mahdollista leikata jopa 2000 neliötä kahdella 12,0 Ah akuilla
Akut ja laturi ei kuulu hintaan

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MONITOIMIKONE
M12FDD PORAKONE
M12FID RUUVIVÄÄNNIN
2 X 4,0 AH AKUT
1 X 2,0 AH AKKU
LATURI
SALKKU

Dewalt DCD791P2

  15 momentinsäätöasetusta erilaisten materiaalien jatkuvaan ruuvinvääntöön
  Li-Ion -liukuakku lataustilanilmaisimella on kätevä asettaa paikalleen ja ottaa pois
  Parannettu ergonomia ja kumipäällysteinen ote lisäävät käyttömukavuutta
  Kaksinopeuksinen täysmetallivaihteisto lisää käyttöaikaa ja pidentää käyttöikää
  Erittäin tehokas hiiliharjaton moottoriteknologia

  DCK 502 P3 Konesarja

  1 kpl DCD800 Hiiliharjaton yhdistelmäporakone
  1 kpl DCF850 Hiiliharjaton iskevä ruuvinväännin
  1 kpl DCS355 Hiiliharjaton monitoimityökalu
  1 kpl DCS565 Hiiliharjaton pyörösaha
  1 kpl DCS335 Hiiliharjaton pistosaha
  3 kpl DCB184 18 V 5,0 Ah akkua
  1 kpl DCB115 Monijännitelaturi
  1 kpl Dewalt kangaskassi

  Hikoki KC18DBSL

  2 kpl 18V tehokkaita pora/ruuvinvääntimiä (toinen iskulla)!
  Koneissa on tehokas hiiliharjaton moottori (antaa 30% pidemmän käyttöajan kunkin latauksen välillä)

  DS18DBSL porakoneessa vääntö max 70 Nm, porausteho max 50 mm puuhun ja 13 mm metalliin. Paino akun kanssa 1,9 kg.

  WH18 DBSL iskevässä ruuvivääntimessä vääntö max 172 Nm, soveltuu M5- M16 pultteille. Paino akun kanssa 1,6 kg.

  AKKU BSL 1850

  Bahco 38

  Bahcon suosittu naulanvedin jonka valmistus tehdas on päättänyt lopettaa, ostettiin viimeiset varastosta ja nyt viimeinen mahdollisuus hankkia tätä laadukasta naulanrepijää.

  Bahco S910

   12 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
   10 kpl 1/4″ kuusiohylsyjä 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
   13-osainen 1/2″ kaksoiskuusiohylsysarja 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 ja 32 mm
   Kaksi 1/4″ jatkovartta 50 mm/2″ ja 100 mm/4″
   Yksi 1/4″ T-liukuväännin
   Yksi 1/4″ yleisnivel
   Yksi 1/4″ kärkipidike
   Yksi 1/4″ muuntokappale
   Yksi 1/4/” spinneri kaksikomponenttikahvalla
   Yksi 1/4″ magneettinen muutokappale
   Viisi 1/4″ PH-ruuvikärkeä, PH0, PH1, PH2, PH3 ja PH4
   Kolme 1/4″ ura-ruuvikärkeä: 4, 5.5 ja 7 mm
   Kolme 1/4″ Pozidriv-kärkeä: PZ1, PZ2 ja PZ3
   Kuusi 1/4″ kuusiohylsyä 3, 4, 5, 6, 8 ja 10 mm
   Kahdeksan 1/4″ TORX®-kärkeä, T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 ja T40
   Kolme 5/16″ TORX®-ruuvikärkeä: T45, T50 ja T55
   Kaksi 1/2″ jatkovartta 5″ ja 10″
   Yksi 1/2″ yleisnivel
   Yksi 1/2″ sytytystulppahylsy 21 mm (13/16″)
   Yksi 1/2″ x 5/16″ kärkipidike
   Yksi 1/2″ T-sovitin
   Kolme L-avainta kuusiokolo: 1.5, 2 ja 2.5 mm
   Yksi 1/4″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
   Yksi 1/2″ räikkä pikairroituksella, 60 hammasta/6° toimintakulma
   Neljä nivelhylsyavainta 8-9, 10-11, 12-13 ja 14-15 mm
   Kuusi yhdistelmäavainta: 8, 10, 12, 13, 14 ja 17 mm kätevässä telineessä