Erbjudanden

435

Husqvarna 435 II är en motorsåg för dig som vill ha en lätt och effektiv allroundsåg för olika såguppgifter. Utrustad med en kraftfull 40cc X-Torq®-motor för högt vridmoment. Det utfällbara tanklocket är lätt att öppna och stänga även om du har tjocka handskar, och LowVib®-tekniken säkerställer bekväm användning.

550 iBTX

Kraftfull, välbalanserad och ergonomisk ryggburen batteriblåsare med imponerande blåskraft (21N) för professionell användning. Låga vibrationer och lågt ljud gör det möjligt att arbeta under längre tid, även i ljudkänsliga område. Klarar arbete i alla väder (IPX4) och har boostläge, fartkontroll och intuitiv knappsats med batteristatus på handtaget. Med integrerad connectivitet är det enkelt att hålla koll på maskinen avseende användning, servicehistorik och senast kända position i Husqvarna Fleet Services™ appen.

MS 201

Den lättaste proffsmotorsågen från STIHL, perfekt till kvistning. Standardutrustad med M‑Tronic, som alltid ger optimal motoreffekt. Enkel start med bara ett startläge. Integrerad mutter i kopplingskåpan. MS 201 C-M arbetar bränslesnålt och med utsläppsvärden som klarar kraven enligt EU5. Levereras med 3/8″ PM-kedja med mycket hög skäreffekt.

GH 460 C

STIHL bensindrivna kompostkvarn GH 460 C är utvecklad för stora volymer och en långvarig arbetsbelasting. Kompostkvarnens sandwich knivsystem finhackasr grenar med en diameter ända upp till 75 mm samt blandade mjuka växtrester. Med 2-kammarsystemetmatas hårt och mjukt trädgårdsavfall in i separata inmatningsöppningar. Bensinmotorn ger hög arbetseffekt samt mobilitet på stora grönytor. Via One Click/One Turn säkerhetsbrytaren kan kniven stannas på några få sekunder. Kompostkvarnen blir förvånansvärt enkel att föflytta genom att den tippas bakåt. De luftfyllda däcken, transporthandtaget och stora avståndet mellan hjulen gör det ännu enklare.

Automower 430X

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

Arbetskapacitet 3200 m² ±20%
Typisk laddningstid 50 min
Högsta ljudnivå 58 dB(A)

120 iB

Husqvarna 120iB är en lätt batteridriven blåsare som är enkel att använda, för små och medelstora trädgårdar. Bekväm, enkel att starta, snabb acceleration, låg vikt och tre lägen för flexibel användning. Tack vare den kompakta designen, det mjuka greppet, den låga vikten och den perfekta balansen kan du arbeta effektivt samtidigt som du inte belastar kroppen lika mycket.

540i XP

Husqvarna 540i XP® är en kraftfull och effektiv batteridriven motorsåg som motsvarar en professionell bensinsåg på 40 cc vid användning tillsammans med batteriet BLi300. Den är perfekt för borttagning av små och medelstora träd där du behöver mjuka och effektiva snitt. Utvecklad för professionellt inriktade användare som vill ha en lätt och högpresterande motorsåg. Ger alla fördelar med batterikraft utan att kompromissa med skärprestandan. Den integrerade anslutningen gör det enkelt att hålla reda på användningsstatistik, servicehistorik och senast kända plats i Husqvarna Fleet Services™-appen.

T540 XP

Husqvarna T540 XP® är utvecklad för det exklusiva översta segmentet av sågar med topphandtag med inriktning mot professionella kunder som arborister, trägårdsanläggare, trädgårdsskötare och fastighetsskötare som behöver utmärkta prestanda i kombination med bästa möjliga ergonomi.

445

Den andra generationen av en stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

445e

Stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Enklare användning med verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.

545

Denna såg är kraftfull, uthållig och enkel att manövrera vilket gör den perfekt för fällning, kvistning och kapning av små och medlestora träd. Den slimmade sågkroppen innehåller en mängd innovativa egenskaper som säkerställer effektiv, pålitlig och bekvämt hantering.
TRE X-CUT kedar på köpet

535 FBX

Kedjeröjsågen har en flexibel upphängning av skärutrustningen, vilket gör det möjligt att såga både vertikalt och horisontellt med hög precision. Upphängningen möjliggör röjning i den stubbhöjd som passar dig, lågt eller högre upp. Kedjeröjsågen genomsyras av ergonomiska lösningar som gör röjningsarbetet effektivare och mindre ansträngande.

550 XPG

Husqvarna 550 XP®G Mark II är en kraftfull och smidig 50cc bensinmotorsåg avsedd för professionellt skogsbruk och trädvård. Handtagsvärmen håller dina händer varma och torra i kallt och fuktigt väder. En verkligt pålitlig såg med utmärkt kapacitet för effektiv fällning, kvistning och kapning av små och medelstora träd samt för utmanande trädvård. PRISET INNEHÅLLER 3 STYCKEN EXTRA X-CUT KEDAR.

HSA 45

Mycket lätt häcksax med batteridrift via ett inbyggt batteri och bra klippeffekt för att trimma häckar, buskar m.m. på den egna tomten. Kniven är enkelslipad och har ett tandavstånd på 24 mm samt ett inbyggt skärskydd. Det inbyggda batteriet har en indikator för laddningsstatus så att du alltid ser hur mycket du har kvar.

RE 130 PLUS

Mycket effektstark högtryckstvätt med ett plus för komforten. Pumphuvud i aluminium, borstlös induktionsmotor, integrerad vagn, rengöringsset med doseringssystem, rotomunstycke, flatstrålemunstycke med ställbart tryck, svirvel- och snabbkoppling både på pistolen och maskinen, munstyckshållare, robust stålkordsarmerad högtrycksslang på 9 m med lång livslängd, praktisk slangvinda, förstärkt transporthandtag i aluminium, extra lång sprutanordning med softgripp handtag för bekvämt arbete, teleskophandtag i aluminium samt praktisk förvaring på sidan för munstycken och elkabel.

FS 410 C-EMK

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Komplett utrustad med X-TREEm röjsele och den högeffektiva HP sågklingan. Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. En maskin med optimerad lutning på vinkelväxeln (25°) för fällning.

MS 231

Kompakt 2,0 kW motorsåg mycket bra till vedsågning. Utrustad med kedjespänning från sidan för enkel och säker spänning av kedjan, långtidsluftfiltersystem för långa rengöringsintervaller, verktygslösa tanklock för enkel och säker påfyllning av bensin och sågkedjeolja samt ekonomisk och modern 2-MIX motor med låga utsläpp.

MS 500i W

Den första motorsågen med elektronisk bränsleinsprutning, STIHL Injection. Det bästa vikt-/effektförhållandet på marknaden. Idealisk för avverkning och kvistning i medelgrova bestånd tack vare den låga vikten och fantastiska accelerationen. Optimerat barkstöd, HD2-filter med mycket bra filtereffekt, integrerade muttrar på kopplingskåpan och verktygslös filterkåpa. Justerbar högpresterande oljepump, tanklocken skruvas av och på helt utan verktyg och skön handtagsvärme.

MSA 300 SET

STIHL MSA 300 är den första batterimotorsågen, som STIHL utvecklat, speciellt för professionellt arbete. Den fulla effekten på 3,0 kW uppnås med det mycket starka batteriet AP 500 S, speciellt framtagen till denna motorsåg och omsätts till en imponerande kedjehastighet på 30 m/s. Tillsammans med kedjan STIHL .325″, RS Pro och svärdet Light 04 ger det hög skäreffekt och sänkt vikt. Ytterligare en fördel vid professinellt arbete med STIHL MSA 300 är den väderoberoende och robusta konstruktionenSTIHL antivibrationssystem reducerar vibrationerna och avlastar både muskler och leder. Priset innehåller 1 stycke laddare AL 500 och ett stycke batteri AP 500S.

SEA 20 SET

Med den praktiska batteridrivna handdammsugaren STIHL SEA 20 rengör du snabbt och enkelt mindre ytor. Handdammsugaren STIHL SEA 20 drivs av ett Lithium-Ion batteri ur STIHL AS-systemet, så att arbetet blir enkelt, sladdlöst och tyst. Den mycket starka handdammsugaren på 10 V från STIHL ärlätt och ergonomisk att arbeta med.

MS 201

GH 460 C

EU22i

Max effekt 2200 W, vikt 21 kg, 12 volts uttag för laddning av batteri

Milwaukee M18 F2LM53-0

Klippbredd 53 cm
Plåtkåpa
Uppsamling, Bio-Clip eller sidoutkast
Justerbar hastighet
Klipphöjd 2,5 – 10 cm
Kapacitet upp till 2000 kvadrat med 2 st 12,0 Ah batterier
Batterier och laddare medföljer ej

MILWAUKEE M12FPP2AX-432P + M12FID-0

M12FMT MULTIMASKIN
M12FDD BORRMASKIN
M12FID SKRUVDRAGARE
2 X 4,0 AH BATTERI
1 X 2,0 AH BATTERI
LADDARE
FÖRVARINGSLÅDA

Dewalt DCD791P2

18V XR Li-ion borr-/skruvdragare med 2 x 5,0Ah XR Li-Ion batterier
Kolborstfri motorteknologi för stor effektivitet
Kompakt design med låg vikt för användning i trånga utrymmen
2-växlad växellåda i metall för längre gångtid och livslängd
15 positioners momentkontroll för optimal precision vid skruvdragning

DCK 502 P3 Maskinserie

DCF850 Skruvdragare
DCS355 Multimaskin
DCS565 Handcirkel
DCS335 Sticksåg
DCD800 Borrmaskin

3 st DCB184 18 V 5,0 Ah batteri
DCB115 Laddare
Dewalt Tygväska

Hikoki KC18DBSL

Smart verktygspaket med 2 st kompakta och kraftfulla 18V batteriverktyg.
Båda verktygen har en kraftfull kolborstfri motor som ger mer effekt, lång livslängd och längre drifttid mellan varje laddning.
Borrskruvdragare DS18DBSL(S) är oerhört stark och snabb. Max vridmoment 70 Nm, kapacitet i trä/stål 50/13 mm samt vikt inkl. batteri 1,9 kg.
Slagskruvdragare WH18DBSL har max vridmoment 172 Nm, kapacitet för skruv 4-8 mm, kapacitet bult M5-M16 och vikt inkl. batteri 1,6 kg.
Verktygen har Slide batterifäste, där både 18V och MULTI VOLT-batterier kan användas. (HiKOKI:s MULTI VOLT-batterier växlar automatiskt mellan 36 och 18V beroende på verktyget som används.)

BATTERI BSL 1850

Bahco 38

Bahco spikutdragare, fabriken har slutat med den här modellen och vi köpte de sista som fanns i lager, så sista chansen att köpa Bahcos kvalitativa spikutdragare.

Bahco S910

12 st. 1/4″ sexkantshylsor: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
10 st. 1/4″ långa sexkantshylsor: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 och 13 mm
13 st. 1/2″ sexkantshylsor: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30 och 32 mm
Två 1/4″ förlängare: 50 mm (2″) och 100 mm (4″)
Ett 1/4″ T-stångshandtag
En 1/4″ universalknut
En 1/4″ bitshållare
En 1/4″ bitsadapter
Ett 1/4″ vridhandtag med tvåkomponentshandtag
En 1/4″ magnetisk adapter
5 st. 1/4″ bits för Phillips®-skruv: PH0, PH1, PH2, PH3 och PH4
3 st. 1/4″ bits för spårskruv: 4, 5,5 och 7 mm
3 st. 1/4″ bits för Pozidriv-skruv: PZ1, PZ2 och PZ3
6 st. 1/4″ bits för insexskruv: 3, 4, 5, 6, 8 och 10 mm
8 st. 1/4″ bits för Torx®-skruv: T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 och T40
3 st. 5/16″ bits för Torx®-skruv: T45, T50 och T55
Två 1/2″ förlängare: 5″ och 10″
En 1/2″ universalknut
En 1/2″ sexkantshylsa för tändstift: 21 mm (13/16″)
En 1/2″ x 5/16″ bitshållare
En 1/2″ T-adapter
Tre insexnycklar: 1,5, 2 och 2,5 mm
Ett 1/4″ spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
Ett 1/2″ spärrhandtag med snabblossning, 60 tänder/6° omtagsvinkel
Fyra ledhylsnycklar: 8–9, 10–11, 12–13 och 14–15 mm
6 st. U-ringnycklar: 8, 10, 12, 13, 14 och 17 mm i en praktisk löstagbar verktygshållare